Hoe schoon Out Overmatige Ear Wax

Hoe schoon Out Overmatige Ear Wax

Oorsmeer lijkt misschien een onnodige en onaangename bruin of geel goo, maar het helpt om stof en vuil te filteren uit het oor, waarbij u het smeert het oor en voorkomt infectie. Meestal wordt wax natuurlijk verdreven uit het oor, terwijl je praat of het eten: Maar af en toe, te veel wordt geproduceerd en het resultaat is een afname van het gehoor en een onaangename, vol sensatie. Eenvoudige en veilige home remedies kunnen meestal verwijderen van de klomp.

Instructies

•  Plaats een paar druppels minerale olie in elke gehoorgang. Verhit de minerale olie door het plaatsen van de container in een kom met warm water. Dompel een katoenen bal met de warme olie, dan kantel je hoofd en knijp de olie in uw gehoorgang. De minerale olie moet comfortabel warm, maar nooit heet. U kunt ook gebruik maken van een mengsel van de helft van warm water en de helft van waterstofperoxide. U kunt ook kopen commerciële oorsmeer weekmakers.

•  Plaats de minerale olie of waterstofperoxide mengsel in de gehoorgang voor maximaal vijf dagen om het oorsmeer te verzachten.

•  Verwijder de zachte oorsmeer tijdens je gewone douche. Ga onder de douche, zodat warm water in je oor. Dan tip je hoofd, zodat het water en zacht geworden oorsmeer kan worden gespoeld. U kunt ook gebruik maken van een rubberen bol spuit. Vul de bol spuit met warm water, dan buigen over een gootsteen en spoel uit de was.

•  Droog uw oor met een föhn ingesteld op de laagste stand, met het mondstuk enkele centimeter van je oor. Nog in het oor Water is ongemakkelijk en kan infecties bevorderen.

•  Gebruik thuis behandelingen te verzachten en verwijder je oorsmeer zo vaak als nodig. Voor de meeste mensen, de behandeling een keer per maand is meestal genoeg om de gehoorgang vrij van geïmpacteerd wax houden.

Hints

  • Zie uw arts als thuisbehandeling niet in slaagt om de wax uit je oren te verwijderen. Als uw gehoorgang is ontstoken of pijnlijk, als je koorts hebt, of als u vermoedt dat u een geperforeerd trommelvlies hebt.
  • Steek nooit een wattenstaafje of een klein voorwerp in uw gehoorgang. Wattenstaafjes kan het oorsmeer verder te duwen in de gehoorgang, waardoor het probleem alleen maar erger.