Hoe Reverse Melanine

Hoe Reverse Melanine

Als u een probleem met de toon van uw huid hebben, dan is het waarschijnlijk veroorzaakt door een probleem met de melanine. Melanine geeft uw huid zijn pigment, of kleur. Hyperpigmentatie, bijvoorbeeld, is een aandoening waarbij het lichaam produceert te veel melanine en je huid wordt donkerder in sommige gebieden. Hypopigmentatie, anderzijds, is een aandoening waarbij je lichaam onvoldoende melanine en de huid lichter wordt in sommige gebieden. Het leren van de oorzaak kan u helpen deze problemen te keren met melanine.

Instructies

•  Bezoek uw arts. Er zijn bepaalde medische aandoeningen die problemen met de productie van melanine kan veroorzaken. Een huidinfectie bijvoorbeeld kan hypopigmentatie veroorzaken, terwijl een aandoening bekend als de ziekte van Addison hyperpigmentatie veroorzaken. Uw arts kan deze problemen te diagnosticeren en een cursus van de behandeling.

•  Gebruik een recept crème die uw arts voorschrijft om de melanine kwestie te keren. Bijvoorbeeld, melasma, een aandoening die hyperpigmentatie veroorzaakt, kan worden teruggedraaid met een recept crème. Een infectie van de huid of ernstige brandwonden en blaren kunnen een recept nodig om de kwestie te keren met de productie van melanine.

•  Beperk de tijd die je doorbrengt in de zon. Over de blootstelling aan de zon kan melanine productie problemen veroorzaken. Als je toch blootstelling aan de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème met een SPF van 30 of meer.

Hints

  • Merk op dat de zwangerschap kan hyperpigmentatie van de huid veroorzaken. In dit geval zal de melanine kwestie waarschijnlijk verdwijnen zodra je de baby en je hormonen in balans te worden.