Hoe reverse Macula Degeneratie

Maculaire degeneratie is een aandoening waarbij de macula, in het netvlies centres, begint te verslechteren. De twee types van maculaire degeneratie "natte" en "droge" het "natte" categorie is de ernstigste. Veelvoorkomende oorzaken van macula degeneratie zijn: leeftijd, problemen met de bloedsomloop, atherosclerose, te veel blootstelling aan elektromagnetische velden en slechte voeding. De symptomen kunnen geleidelijk worden ervaren of kom op ineens. Als u wilt zoeken naar manieren af ​​te wenden of keren maculadegeneratie, overweeg dan te proberen deze remedies en behandelingen te vinden.

Instructies

•  Neem 500 mg taurine per dag te helpen beschermen uw netvliezen. Het is een aminozuur dat helpt bij de regeneratie van cellen en weefsels van het oog en voor het behoud algemene gezondheid van het oog. Hoewel er geen bekende interacties tussen geneesmiddelen of bijwerkingen, raadpleeg dan uw arts voordat u taurine als u het nemen van geneesmiddelen op recept, wordt behandeld voor een ernstige medische aandoening, of zwanger bent of borstvoeding geeft. Taurine supplementen kan worden gevonden bij reformwinkels.

•  Verhoog de ​​bloedtoevoer naar het netvlies door te praten gestandaardiseerd Ginkgo biloba extract. Ginkgo biloba is afgeleid van een boom gevonden in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika. Je zicht kan worden verbeterd door toevoeging van 80 mg van gingko biloba tweemaal per dag. U kunt deze vinden op elk health food winkel. Laat ginkgo biloba niet gebruiken als u het nemen van voorgeschreven bloedverdunners, MAO-remmers, anti-epileptica, diuretica, trazodon, thiazide, cyclosporine, papaverine of NSAID's, omdat er mogelijk gevaarlijke interacties.

•  Eet wat groene bladgroenten. Ze bevatten zeaxanthine en luteïne, twee verbindingen die zeer gunstig oog gezondheid. Start het eten van meer boerenkool, boerenkool, raapstelen, mosterd greens en spinazie op een regelmatige basis.

•  Zorg ervoor dat u meer vruchten die rijk zijn aan beta-caroteen om te helpen versterken van uw ogen zijn verbruikt. Deze omvatten kersen, nectarines, perziken, appels, veenbessen, bosbessen, mango's, bananen, abrikozen, watermeloen en meloenen.

•  Overweeg om microstroom elektrische neuromusculaire stimulatie, ook wel bekend als microstroom therapie. Het gebruikt een machine die kleine pulsen van elektrische stroom afgeeft aan het lichaam bloedsomloop en bloedstroom, evenals normaliseren cellen verhogen en verminderen pijn. Vraag uw oogarts als dit soort behandeling beschikbaar is, of raadpleeg een holistisch therapeut in uw omgeving om uit te vinden of hij biedt microstroom therapie. U mag in staat zijn om uw eigen microstroom therapie machine te krijgen voor thuisgebruik, maar het kan alleen worden voorgeschreven door uw arts, oogarts of huisarts.

Hints

  • Gebruik voldoende verlichting bij het lezen of tv kijken. Zorg er altijd voor dat u een bril of contactlenzen aan u is voorgeschreven bij het lezen of tv kijken te dragen. Laat uw oogarts weten over eventuele alternatieve oplossingen u nastreeft.