Hoe promoot ik Thuiszorg voor senioren?

De Amerikaanse Vereniging van Gepensioneerden (AARP) een rapport uitgebracht in oktober 2006 waaruit blijkt dat 90 procent van de senioren blijven liever in hun huizen en gemeenschappen als ze ouder worden. Echter, hebben gezinnen het doel van het houden van de senioren thuis onpraktisch als volwassen kinderen hebben hun eigen families te verzorgen waargenomen. Bejaarde ouders in slechte gezondheid vereisen tijd en middelen die moeilijk zijn te vinden binnen de gemeenschappen. Dit is veranderd in de afgelopen jaren.

Selectie

Bepaal of de thuiszorg is de beste zorg. Voor een groot percentage van de senioren, kan thuiszorg een betere keuze dan verpleeghuiszorg zijn. Dit kan het geval voor degenen wier algemene gezondheid goed is en geen uitgebreide medische behandeling nodig zijn. Nemen zorgvuldig voorraad hoewel, zoals sommige aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer zijn chronische en progressieve.

Ondersteuning

Lijst ondersteunende diensten. Wanneer het bevorderen van de thuiszorg voor senioren, is het cruciaal om te kijken in de gehele gemeenschap te bepalen welke vormen van thuiszorg zijn direct beschikbaar. Niet alleen denken in termen van personeel. Er zijn vele andere factoren te overwegen, waaronder de lokale beschikbaarheid van technologie, zoals ziekenhuizen en klinieken, mobiele therapieën en hulpdiensten.

Geld

Bepaal de financiële voordelen. Langdurige zorg in verpleeghuizen is erg duur, maar is van oudsher beter dan thuiszorg gedekt. Echter, dit wordt vaak gecompenseerd door een snelle verslechtering van de algehele gezondheid en kwaliteit van leven voor senioren. Onderschat nooit de waarde van preventie als we kijken naar de voordelen van thuis gezondheidszorg.

Coördinatie

Bouwen gemeenschap middelen. Familie, vrienden en gemeenschappen profiteren van het houden van senioren in hun huizen. Er zijn tal van nationale, provinciale en lokale instanties evenals vrijwilligersorganisaties en senior centra die helpen coördineren thuiszorg voor senioren. Sommige groepen, zoals United Way leveren een schat aan informatie over de verschillende organisaties en hoe ze in elkaar passen binnen de gemeenschappen om thuis zorg te verlenen.

Een gedeeltelijke lijst van de thuiszorg groepen omvatten "Kinderen van bejaarde ouders," "Nationale Familie Mantelzorgers Association" en "Nationale Vereniging voor Homecare." Er is ook een nationale ouderenzorg diensten doorverwijzing hotline aangeboden door "The Eldercare Locator" beschikbaar door te bellen naar (800) 677-1116.