Hoe permanent te ontgiften voor drugs

Hoe permanent te ontgiften voor drugs

Afkicken doet zich voor wanneer een drugsverslaafde persoon gaat door het proces van terugtrekking uit drugs. Ontgiften betekent dat het lichaam reinigt zich van giftige stoffen. Intrekking is gedefinieerd als het stopzetten van het gebruik van een verslavende stof en bijstelling van de fysieke en mentale symptomen die daarmee gepaard gaan.

Instructies

•  Gezicht van het feit dat je nodig hebt om te stoppen met het gebruik van drugs permanent. Mentaal voor te bereiden en een datum om volledig te stoppen. Realiseer je dat ontgifting zal waarschijnlijk variëren van mild tot zeer oncomfortabel en zelfs pijnlijk en dat mentale cravings kan duren voor maanden na lichamelijke verlangens zijn gestopt. Bepaal van tevoren hoe je ontwenningsverschijnselen te behandelen.

•  Begin drug terugtrekking, bij voorkeur onder medisch toezicht, maar zeker met een sterke ondersteuning systeem in de plaats. Afhankelijk van het geneesmiddel, kan ontwenningsverschijnselen variëren van mild tot ernstig. Slechts enkele van de symptomen kunnen trillen, angst, misselijkheid, krampen, intense hunkeren, zweten, agressie, depressie en braken. Intrekking tijdsbestek duurt uren tot maanden, afhankelijk van de ernst en het type van verslaving.

•  Woon counseling en / of therapie als dat nodig is. Steungroepen, groepsbegeleiding, poliklinische behandeling en geïndividualiseerde begeleiding alle bieden uitstekende mogelijkheden voor het zien van de drugsafhankelijke persoon door een aantal van de meest moeilijke tijden. Sommige mensen kunnen zelfs een counselor of coach als nodig is voor het jaar na Afkicken. Anderen streven een spiritueel support systeem door middel van een lokale plaats van aanbidding.

Hints

  • Medisch toezicht zal verlichten van de symptomen die gepaard gaan met drugs ontgifting. Blijf warm en gehydrateerd als verminderde dopamine niveaus kunnen veroorzaken lichaamstemperatuur dalen. Eet veel. Voedsel zal ook helpen uw lichaam tegengaan van de effecten van de drug ontgifting. Kijk komedies, luister naar rustgevende muziek en zingen. Zorg voor voldoende frisse lucht en beweging. Vermijd spanning als dat mogelijk is. Hier krijg je een massage - de therapeutische aanraking kunnen kalmeren en ontspannen je hele lichaam.
  • Ontgifting van drugs zonder medisch toezicht kan gevaarlijk zijn, zelfs fataal zijn. Probeer niet om "cold turkey" stoppen zonder medisch toezicht. De terugtrekking ervaring zal op grote schaal variëren afhankelijk van de lengte, het type en de hoeveelheid drugs die je gebruikt. Veel mensen gebruiken meer dan één middel of een meervoudige combinatie van verschillende geneesmiddelen. Illegale of geneesmiddelen op recept kan permanent of onomkeerbare schade veroorzaken, zelfs na ontgifting is voltooid.