Hoe Peer Pressure kunnen uw Personal Health

Hoe Peer Pressure kunnen uw Personal Health

Peers zijn mensen die een kind, adolescent of volwassene identificeert. Een collegiale kan beïnvloeden, te overtuigen en te dwingen om bepaalde dingen te doen of te handelen op een bepaalde manier om te worden aanvaard. Hoewel vaak gezien als negatief, kan groepsdruk ook van invloed op een persoon die op een positieve manier. Uw persoonlijke gezondheid kan verbeteren of afname, afhankelijk van hoe je 'peer pressure' te behandelen.

Druk te roken

Veel tieners hebben te maken met groepsdruk om te roken. Hun vrienden te roken en als ze niet deelnemen aan de ongezonde gedrag, lopen ze het risico niet geaccepteerd. Volgens de Teen Help website, 440.000 mensen in de Verenigde Staten jaarlijks sterven aan roken gerelateerde ziekten. Negentig procent van deze mensen begonnen met roken in hun tienerjaren. Ongeacht uw leeftijd, kan roken longkanker en longaandoeningen kunnen veroorzaken en het verhoogt het risico op coronaire hartziekten en beroerte.

Druk om alcohol drinken

De druk om alcohol te drinken kan gevolgen hebben voor mensen van alle leeftijden. Tieners kunnen in drinkwater onder druk worden gezet door hun alcohol drinken leeftijdgenoten en volwassenen kunnen de druk om te drinken tijdens de after-work sociale bijeenkomsten voelen. Volgens het National Institute on Alcohol Abuse en Alcoholisme, het nuttigen van alcohol op jonge leeftijd kan de hersenen en orgel ontwikkeling en het drinken van invloed kunnen leverschade en leverfalen bij mensen van alle leeftijden te veroorzaken.

Druk om seks te hebben

De peer pressure om seks te hebben op jonge leeftijd kan een tiener stress niveau te verhogen. Volgens Psychology Today, één op de drie jongens en 23 procent van de meisjes in de leeftijd van 15 tot 17 te gaan met groepsdruk om seks te hebben. Als een tiener heeft een laag zelfbeeld kan hij meer geneigd zijn om seks te hebben op een vroege leeftijd. Het hebben van seks te vroeg kan emotionele problemen veroorzaken en fysiek tieners kunnen contracteren seksueel overdraagbare ziekten en zwanger te raken.

De druk om de gezondheid te verbeteren

De National Heart Lung and Blood Institute stelt dat overgewicht of obesitas verhoogt uw risico op hart-en vaatziekten, diabetes, beroerte en hoge bloeddruk. Als uw dieet bestaat voornamelijk uit ongezond, vet voedsel en je krijgt niet elke oefening kan groepsdruk daadwerkelijk helpen bij het verbeteren van uw gezondheid. Als u een of meer vrienden die een gezonde voeding te eten en krijgen regelmatige lichaamsbeweging, kunnen zij beïnvloeden u om hetzelfde te doen. Door het volgen van hun gezond gedrag, kunt u gewicht verliezen. Zodra u overschakelt naar een gezond dieet en beginnen met trainen, zal uw collega's u op te vrolijken en je motiveren om door te gaan.