Hoe overmatig maagzuur productie Behandel

Overmatig maagzuur productie kan leiden tot veel problemen, zoals brandend maagzuur en indigestie. Het kan genieten van bepaalde voedingsmiddelen, en zelfs een goede nachtrust, moeilijk. Gelukkig is het mogelijk om overtollig maagzuur.

Instructies

•  Bepaal wat de oorzaak is van uw overtollig maagzuur. Start deze werkwijze door bepaalde voedingsmiddelen bekende overmaat zuurproductie leiden. Deze omvatten vette voedingsmiddelen, kruidig ​​voedsel, tomaten en tomaten gebaseerde producten, voedsel met citroenzuur en zuivelproducten. Ook noteert u eventuele andere voedingsmiddelen die je maag zuur te verhogen en te proberen en te elimineren uit je dieet.

•  Evalueer een aantal van uw gewoonten als je nog persisterende overmaat zuur. Als je drinken of roken, weet dat beide gewoonten uw maagwand kan beschadigen, waardoor een overmaat aan zuur. Doe je dit toch ook niet, probeer dan te stoppen of te bezuinigen drastisch om te zien of dat helpt de symptomen te verlichten. Cafeïne behoort eveneens tot deze categorie.

•  Verander uw eetgewoonten. Vaak is het eten te snel, of het eten van te veel in een keer, zal je maag veroorzaken zure overproductie. Probeer het eten van meer frequente kleinere maaltijden, 4-6 per dag.

•  Probeer over-the-counter medicijnen om de symptomen te verlichten. Antacida zijn zeer geschikt voor het verlichten van symptomen ter plaatse. U kunt ook proberen protonpompremmers, die dagelijks of 30 minuten voor het eten, die voorkomen dat je maag van overproductie zuur. Hun merknamen zijn Zantac en Pepcid.

•  Bezoek uw arts als u daarna nog steeds overmatig maagzuur of moeten over-the-counter medicatie dagelijks in te nemen om het te controleren. U kunt een onderliggende probleem hebben zoals gastro-oesofageale reflux, prikkelbare darm syndroom of een hiatus hernia. Uw arts zal tests uitvoeren, bepalen de oorzaak en dienovereenkomstig te behandelen uw overtollige zuur.

Hints

  • Wanneer het proberen om te bepalen welke voedingsmiddelen te vermijden, het bijhouden van een eetdagboek kan het proces gemakkelijker te maken.
  • Als u nog wilt genieten van een alcoholische drank, vasthouden aan een die licht of afgezwakte zodat alcohol is minder intens op je buik.
  • Probeer en veel water drinken gedurende de dag; dit niet alleen helpt bij de spijsvertering, maar is over het algemeen goed voor uw algehele gezondheid.