Hoe Ongemakkelijk Is een Colon Cleanse?

Hoe Ongemakkelijk Is een Colon Cleanse?

Mensen kunnen een aantal symptomen met zowel darmspoeling en poeder reinigt, de twee meest voorkomende vormen van de dikke darm reinigt. De meeste van de symptomen tijd zullen afnemen. Maar de symptomen variëren afhankelijk van de ernst van de infectie, de hoeveelheid giftige stoffen in het lichaam en de fysieke conditie.

Constant Darm Evacuatie

Een van de moeilijkste dingen met colon irrigatie is het wennen aan het continu spoelen van de darmen. Het kan vergeleken worden met een stoelgang die duurt 45 minuten. Dit kan een zeer onaangenaam gevoel voor de meeste mensen, maar je zal uiteindelijk wel aan wennen. Na een paar sessies, zal de behandelingen zijn meer ontspannen. Poeder reinigt niet dit effect hebben. Evenwel stoelgang vaker en langer tijdens het gebruik van deze reinigt.

Pijn

Pijn kan worden ervaren met beide soorten reinigt. Tijdens darmspoeling, water zet druk op gasbellen in de dikke darm. Dit kan scherpe pijn in verschillende gebieden veroorzaken op keer. Ook zullen mensen met hogere niveaus toxine, zoals herstellende drugsverslaafden, normaal ervaren meer pijn van darmspoeling. Buikkrampen is gemeen met poeder reinigt ook. De pijn zal afnemen in de tijd als je wennen aan uw specifieke manier van reinigen.

Misselijkheid

Misselijkheid is een veel voorkomende klacht bij mensen die darmspoeling doen. Vaak is dit misselijkheid komt vaker voor wanneer u een maaltijd of een aanzienlijke hoeveelheid voedsel voor uw behandeling hebben gegeten. Misselijkheid kan optreden bij een of beide reinigingsmethoden. Het is ook een gevolg van ontgiften als het lichaam elimineert schadelijke stoffen en chemicaliën. Dit symptoom kan optreden op elk moment tijdens de duur van de dikke darm te reinigen. U kunt misselijk een dag of twee te krijgen na de behandeling of terwijl het boodschappen doen. Carry pepermuntsuikergoed om misselijkheid te verlichten.

Andere Detox Symptomen

Naast misselijkheid, kunt u ervaren griepachtige verschijnselen met zowel darmspoeling en poeder dikke darm reinigt. Nogmaals, deze symptomen niet altijd optreden tijdens een darmspoeling sessie, noch heb je altijd ervaren ze direct na het drinken van een poeder dubbele punt schoonmaken. Je kunt ernstig ziek, koortsig of vermoeid voelen; overvloedig zweten of pijn op elk ogenblik. Chemotherapie zou het dichtst vergelijking zijn. Symptomen van de dubbele punt zuivering zal afnemen in de tijd als meer gifstoffen verlaten het lichaam. Beseffen dit en de stok met de behandeling.

Diarree, zure reflux en winderigheid

Mensen die darmspoeling doen meestal geen diarree. Echter, degenen die de poeders te gebruiken krijgt hem keren. Hun lichaam niet in staat zijn om een ​​aantal van de kruiden gebruikt tijdens deze behandelingen tolereren. Hun darmen geïrriteerd en ze diarree krijgen. Men kan ook gevoeligheid voor een van de voedingsmiddelen in de formule en op hun beurt, diarree.

Dezelfde pittige kruiden en de combinatie van vele voedingsmiddelen kunnen ook zure reflux of flatulentie veroorzaken. Een manier om dit verschijnsel te verzachten is meer alkalische voedingsmiddelen zoals kip, rauwe groenten, amandelen en fruit eten.

De meeste leveranciers van colon reinigingsmiddelen zal niet de negatieve aspecten van hun behandeling te onthullen.