Hoe om zuurstof te ademen Van een Concentrator voor betere slaap

Zuurstof concentrators zijn een van de belangrijkste behandelingen voor slaapapneu. Zij maken gebruik van continue-stroom zuurstof systemen om lucht te leveren met een hoger zuurstofgehalte. Hoewel er verschillende modellen van zuurstof concentrators beschikbaar, de meeste van hen hebben dezelfde basisfuncties. Bij het onderzoeken van verschillende zuurstof concentrators voor slaapapneu, op zoek naar modellen die in staat zijn zich aan te passen aan verschillende therapeutische druk afhankelijk van de kwaliteit van de ademhaling door de individuele gebruik van de machine zijn. Andere handige functies kan climate control, makkelijk te gebruiken controles, automatische lekkage compensatie en automatisch starten en stoppen van het vermogen op te nemen.

Instructies

•  Sluit de zuurstofconcentrator aan op een stopcontact. Zorg ervoor dat het stopcontact goed werkt en dat de standby-licht en andere functies werken aan uw zuurstofconcentrator. Als er geen stroom wordt aangegeven door de zuurstofconcentrator eenheid, probeer dan een ander stopcontact. Controleer ook de stroomonderbreker voor de branche waarin de concentrator is aangesloten. Als de stroomonderbreker schakelaar is geactiveerd, moet u wellicht te veel apparaten aangesloten op dat circuit.

•  Schakel de zuurstofconcentrator machine en de liter per minuut (LPM) aan te passen zoals door uw arts orders aangewezen. De LPM moet worden aangegeven door het recept geschreven door uw huisarts. Als u twijfelt of verward over de stroomsnelheid meest geschikt is voor uw gezondheidstoestand, contact opnemen met het kantoor van uw arts om opheldering voordat u de machine.

•  Zet de zuurstof ademhalingsapparatuur op uw mond of neus tijdens het gebruik van de machine. Stel de buisleidingen voor het ademhalingsapparaat zodat het niet uitgerekt of met spanningen, die kunnen leiden tot het vallen wanneer u bewegen tijdens de nacht tijdens het slapen. Bij gebruik van een nasale canule, gebruik dan een glijmiddel op waterbasis voor uw neusgaten in plaats van op olie gebaseerde producten.