Hoe om zes kleine maaltijden per dag Plan

Hoe om zes kleine maaltijden per dag Plan

Een studie gepubliceerd in het British Medical Journal toont het eten van zes kleine maaltijden per dag, in plaats van de standaard 1-3, verlaagt cholesterol en stabiliseert de bloedsuikerspiegel. Mogelijk afvallen deze methode voedselopname, volgens de Cleveland Clinic. Om uw eetstijl schakelen, moet u uw zes dagelijkse maaltijden van tevoren te plannen en de aankoop van voedsel te bereiden en te consumeren in kleinere hoeveelheden. Gewoon omdat je eet gedurende de dag betekent niet dat je calorie-inname te verhogen tot boven je normale verbruik. Beslis hoe je dagelijkse calorieën te splitsen in een combinatie van maaltijden en snacks gepland voor het breken van de punten in uw dag.

Instructies

•  Bepaal hoeveel calorieën te verspreiden naar elke maaltijd. Voor een 1800-calorie dag, plan 400 calorieën voor elke hoofdmaaltijd en 300 voor elke snack, of kies een vergelijkbare indeling van uw levensstijl past. Maak een menu plan met uw keuze aan maaltijden voor elke dag.

•  Neem inventarisatie van de voorraadkast, koelkast en vriezer om items te bepalen om toe te voegen aan de boodschappenlijst voor de week. Plan voor draagbaarheid met aankopen van enkel-formaat plantaardige packs, kleine blikjes tonijn of blokjes kaas. Verdeel zakken van de druiven in individuele porties wanneer gekocht en maakt vlees en kaas roll-ups van tevoren.

•  Koop voorgesneden groenten en slaan ze op de middelste plank van de koelkast. Eten gedragsdeskundige Ph.D. Brian Wansink's onderzoek toonde aan dat mensen die hun groenten daar te houden, in tegenstelling tot in de groentelade eet 230 procent meer greens, volgens O magazine. Houd plantaardige snacks in grab-and-go-containers die makkelijk te bereiken zijn wanneer onstuimige de deur uit te werken.

•  Bereid maaltijden en snacks van tevoren door bevriezing restjes of koken dubbele bedragen van de maaltijden van het menu plan. Freeze single-serving gedeelten van restjes te eten in de toekomst. Kook genoeg eieren voor snack verbruik op meerdere dagen wanneer de tijd het toelaat.

•  Lezen restaurant menu's online voor aankomst te bepalen welke keuzes zijn binnen uw calorie grenzen. Bij het bestellen, vraag dan om een ​​deel van de belangrijkste voorgerecht vol te gaan voor het opdienen of splitsen het hoofdgerecht met een vriend. Kies een lagere calorie voedsel uit de saladebar indien mogelijk of voeg een heldere soep aan de maaltijd.