Hoe om wakker te blijven zonder slaap

Hoe om wakker te blijven zonder slaap

Niet veel dingen kan meer frustrerend dan het ervaren van extreme slaperigheid, maar niet de mogelijkheid om gewoon in slaap te vallen. Op sommige dagen, kan niets in de wereld te zijn verleidelijker dan de gedachte van een warme en gezellige bed. Als u iets dat alertheid gaat doen en de noodzaak om wakker te blijven voor een langere periode van tijd (een lange dag op het werk of school, bijvoorbeeld), zijn er verschillende dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je niet in slaap zal vallen.

Instructies

•  Hier krijg je een veel frisse lucht. Koele en frisse lucht kan wonderen doen voor het houden van u volledig alert en wakker, zelfs als je hebt absoluut geen slaap de nacht ervoor. Omgevingen die benauwd, warm en vochtig zijn kan leiden tot ernstige slaperigheid. Ga op korte en stevige outdoor wandelingen regelmatig om wat frisse lucht te krijgen, of gewoon laat een venster te openen.

•  Verplaats rond. Om je energie te verhogen tijdens een recessie, opstaan ​​en in beweging te krijgen. Als je in een kantoor, neem een ​​paar rondjes rond uw algemene ruimte. Neem een ​​plaspauze of stoppen door de automaat. Een beetje bewegen kan uw energie niveaus voor ongeveer twee uur te verhogen als gevolg van extra zuurstof wordt gepompt in de spieren, bloedvaten en hersenen. Omdat sedentaire hele dag lang is een recept voor uitputting.

•  Blijf weg van suiker. Hoewel suiker mensen met tijdelijke energie-uitbarstingen kunnen bieden, duurt het niet lang duren en de crash is het niet waard. Het eten van zoete traktaties zou kunnen maken je energiek voor maximaal een uur te voelen, maar je zult al snel ervaren een grote inzinking. In plaats van het bereiken van chocolade om je energie te stimuleren, overweeg dan iets dat je meer uitgebreide energie kan bieden, zoals meergranen crackers, die boordevol complexe koolhydraten zijn.

•  Drink cafeïne. Een beetje cafeïne kan een lange weg in het maken van je voelt minder moe en meer alert te gaan vanwege het feit dat het een stimulerend middel. Echter, voorkomen dat het drinken van cafeïne dan, als het op hoofdpijn en angst kon brengen. Consumeren van koffie, thee of frisdrank met mate, die allemaal bestaan ​​uit cafeïne.

•  uw ogen ontspannen. Als je in een werk of school setting en besteden veel tijd staren strak naar een computerscherm, maak er een punt om af en toe te rusten uw ogen. Als je staren non-stop op een scherm, kan dit leiden tot vermoeidheid van de ogen en het vergroten van het gevoel van zowel uitputting en slaperigheid. Neem uw ogen af ​​van het scherm gedurende enkele minuten op een moment om hen wat tijd om te rusten en te herstellen om te geven.

•  Maak de ruimte helderder. Als u in een schemerige en donkere omgeving, zal het begrijpelijk maken u suffer. Fel licht kan zeer effectief zijn bij het maken van mensen voelen zich meer alert en wakker. Doe het licht omhoog of de ramen open om natuurlijk licht te verhogen.

•  Luister naar muziek. Om jezelf wakker te worden, blast enkele uptempo en snel tunes. Overweeg-dance georiënteerde muziek die een sterke beat heeft. Niet alleen zal het je wakker houden, is het misschien zelfs krijg je dansen.

•  Lach naar iets. Humor kan stimulerend die u zal houden van het in slaap vallen zijn. Bekijk een paar minuten van een tv-sitcom, kakelen op een clip van een dansende dieren op youtube.com of browse de krant voor stripverhalen.

Hints

  • Kauwgom kauwen. Een beetje van kauwgom kan zeer nuttig zijn bij het houden van uw geest volledig wakker en alert, vooral als het in een mint smaak.