Hoe om voedsel etiketten in Weight Watchers Points omzetten

Weight Watchers is een van de meest populaire dieet plannen rond, met veel succesverhalen. De kern van het Weight Watchers programma is het punten systeem. Elk voedsel krijgt een punt waarde, afhankelijk van de calorieën, vet en vezels tellen. Elke persoon mag een bepaald aantal punten per dag. Zolang je maar binnen je punten elke dag, moet je gewicht verliezen.

Instructies

•  Lees de voeding grafiek op uw voedsel-label om de nodige informatie voor de punten conversie te krijgen. Er zijn drie nummers die je nodig hebt om op te merken: calorieën, vet en vezels.

•  Gebruik je Weight Watchers punten slider voor de meest nauwkeurige berekening van de punten. Ieder lid krijgt een punten slider wanneer ze zich bij Weight Watchers. Om de slider punten gebruiken, schuift u de calorie-indicator omhoog of omlaag totdat de indicator lijn punten om van uw voedsel calorieën tellen. Schuif het vet indicator omhoog of omlaag totdat het draait om je vet gram tellen. Kijk naar het aantal vezels indicator en je punt waarde wordt aangegeven.

•  Gebruik online punten calculators om de punten waarde van voedsel te krijgen als je niet over je punten slider beschikbaar. Er zijn nogal wat rekenmachines online. Vul het formulier in met de calorieën, vet en vezels bedragen, en de calculator zal u vertellen hoeveel punten zijn in een portie van het voedsel.

•  Doe een benaderende berekening als u gewoon behoefte aan een punten variëren op je eten. Deze berekening zal niet geven u een exacte hoeveelheid punten, maar genoeg zou moeten zijn voor de meeste mensen om een ​​idee van de punten te krijgen variëren hun voedsel valt in. Neem het aantal calorieën op uw voedsel label en delen door 50. Als het vet is meer dan 12, doe er een. Als de vezel is meer dan de punten die je tot nu toe hebt, aftrekken één.

Hints

  • Als je een schatting punten voor een item, is het een goed idee om terug te gaan en controleer het puntentotaal op een schuifknop om later er zeker.