Hoe om vet van Thin Word

Hoe om vet van Thin Word

Wanneer u denkt over dieet en lichaamsbeweging, je waarschijnlijk denken over het verliezen van gewicht. U kunt echter ook vallen in de relatief kleine groep mensen die ondergewicht zijn, of voelen zich ongelukkig met zijn dun. Als je gewicht wilt up krijgen ofwel bulk, of gewoon om een ​​paar kilo te voegen, is het nog steeds belangrijk om te focussen op een gezond dieet en lichaamsbeweging regime.

Instructies

•  Verhoog uw dagelijkse calorie-inname. Calorieën zijn de brandstof voor je lichaam, maar als je wilt om gewicht te krijgen, zult u moeten nemen in meer calorieën dan je verbrandt.

•  Focus op het houden van uw dieet gezond. Terwijl de calorie-inname moet omhoog gaan, moet je aan de stok met voedingsmiddelen die niet hoog in suiker of verzadigde vetten.

•  Eet kleine snacks tussen de hoofdmaaltijden. Fruit en noten zijn uitstekende keuzes.

•  Oefening ten minste drie keer per week. Als je gewicht wilt krijgen op een gezonde manier, moet u zowel krachttraining oefeningen en cardio workouts te nemen.

•  Overweeg het toevoegen van gewicht-gain shakes aan uw dieet. U kunt vinden gezonde eiwit shakes bij de meeste voeding winkels, en deze kunnen een positieve bijdrage leveren aan uw gewichtstoename doelen.