Hoe om vet te verbranden Met Natural Remedies

Hoe om vet te verbranden Met Natural Remedies

Crash dieet en consumeren dieet pillen zijn effectief gewichtsverlies methoden. Een opgeleide besef van de hoeveelheid calorieën die je verbruikt is goed; maar gezien de aard van de verbruikte calorieën wordt nog belangrijker voor een gezonde en effectieve gewichtsverlies. Crash diëten en pillen vertragen uw stofwisseling en de negatieve invloed op uw gezondheid, op de lange termijn. Beginnen aan een gewichtsverlies regime dat natuurlijke remedies, die gezonde voeding en levensstijl maatregelen combineren integreert - op natuurlijke wijze vet te verbranden en u helpen om uw ideale gewicht te bereiken.

Instructies

•  Eet drie hoofdmaaltijden per dag: ontbijt, lunch en diner, elke dag. Elke hoofdmaaltijd moet rond dezelfde portie grootte en hebben een laag vetgehalte. Eet tussen de een en twee kopjes van groenten en fruit, rond 3 oz. volkoren en 2 oz. mager vlees bij de meeste maaltijden. Sla geen maaltijden over, als je honger voelt en veel eten voor en tijdens de volgende maaltijd.

•  Voeg een beregening van kruiden als chili of cayennepeper naar voedsel gerechten zoals rijst, pasta en stoofschotels tijdens het koken. Kruidige voedingsmiddelen versnellen de stofwisseling en helpen het lichaam verbrandt extra calorieën.

•  Integreer calorie-brandende activiteiten in je dagelijkse schema. Blijf actief door te lopen voor een mijl, het maaien van het gazon, het schoonmaken van het huis of de neiging om uw tuin. Je verbrandt honderd calorieën tijdens het uitvoeren van een van deze activiteiten voor 20 minuten.

•  Drink twee tot vier kopjes groene thee of Oolong thee per dag. De catechines in die thee omgehakt uw lichaamsgewicht met 50 calorieën.

•  Inclusief vis en noten in uw normale dieet. Zowel vis en noten bevatten gezonde omega-3 vetzuren die de snelheid van uw lichaam stofwisseling.

Hints

  • Vermijd suiker en suikerhoudende dranken zoals cola, thee of koffie met melk en suiker, en alcohol, omdat ze grote hoeveelheden calorieën bevatten. Drink gewoon water in plaats daarvan, en voeg een scheutje citroen of munt voor de smaak.
  • Eet geen voedsel dat veel vet zijn. Vette voedingsmiddelen verhogen van uw gewicht, maar ook het niveau van slechte cholesterol en zet je op een groter risico op hart-en vaatziekten.