Hoe om vet te verbranden in een Week

Het handhaven van lichamelijke fitheid betreft consequente inachtneming van gezonde voeding en lichaamsbeweging praktijken. Aangezien het onmogelijk is om vet te verbranden zonder inspanning, is het essentieel om een ​​regime dat beide gebieden adressen volgen. Het plaatsen van jezelf op een tijdschema kunt uw vetverbranding inspanningen jumpstart. De planning van uw activiteiten een week per keer kan u helpen georganiseerd en zich inzetten voor het succes blijven.

Instructies

•  Zorg dieetwijzigingen. Evalueer uw huidige eetgewoonten om negatieve gedrag te elimineren. Voorbeelden hiervan zijn het elimineren van het comfort eten, of het eten van kleinere maaltijden die meer frequent. Raadpleeg de voedingsdriehoek te zorgen dat uw dieet bevat een gezonde hoeveelheid calorieën. Vermijd verhongeren uw lichaam, daar dit de noodzaak om vast te houden aan vet bergingen triggeren.

•  Maak een weekplan die een verscheidenheid van gezond voedsel bevat. Plan drie volledige maaltijden samen met twee gezonde snacks. Verminder je inname van vet voedsel, terwijl het verhogen van uw inname van langzaam brandende koolhydraten. Geschikte opties omvatten rode bonen, havermout of zoete aardappelen. Dit zal uw lichaam te voorzien van duurzame energie, helpen verminderen insuline pieken en houd je eetlust onder controle.

•  Schakel in matige tot hoge intensiteit cardio oefening voor minstens drie dagen in de week. Voer elke workout voor ten minste 20 tot 30 minuten. Dit helpt te verbranden efficiënter zowel calorieën en vet. Maak aanpassingen op basis van uw algehele gezondheid. Verhoog bijvoorbeeld de lengte van uw aërobe sessies als je gewrichten alleen bestand is tegen low-impact oefeningen zoals lopen.

•  Verwerk gewicht opleiding in uw oefening routine. Dit helpt spieren op te bouwen, het verhogen van uw rust stofwisseling en voorkomen dat het plateau effect. Een pond mager spieren moet 50 extra calorieën aan energie per dag voor onderhoud. Dit betekent dat uw lichaam zal branden door middel van vet opslag sneller.

Hints

  • Varieer uw oefening routine om verveling te voorkomen.
  • Deelnemen aan groepslessen kunt u gemotiveerd houden.