Hoe om vet te verbranden & Get Six Pack Abs

Velen willen om vet te verbranden en krijgen zes pack abs, maar het krijgen van het perfecte lichaam is niet eenvoudig. Er is geen manier dat je buik vet te verliezen zonder te betalen zorgvuldige aandacht aan uw dieet en lichaamsbeweging. Echter, als je klaar bent om de verbintenis aan te gaan, maak een paar veranderingen in uw levensstijl en voortdurend tweak uw routine totdat je de resultaten die u wenst te krijgen bent, zul je uiteindelijk krijgt de six pack die je wilt.

Instructies

•  Verhoog uw spiermassa met krachttraining. Hoe meer spieren je hebt, hoe meer calorieën je verbrandt, dus vergeet niet het gewicht opleiding. Ontwerp een plan dat alle spieren werkt.

•  Probeer high-intensity interval training. Hoge intensiteit interval training, of HIIT, is een methode waarbij je afwisselend periodes van zeer intensieve lichamelijke activiteit met een tragere herstel periodes. Bijvoorbeeld, zou je willen sprinten 30 seconden, dan joggen voor een minuut. U hoeft alleen te HIIT doen voor ongeveer 20 minuten, drie keer per week. Experts zijn van mening dat dit soort van oefening steeds meer calorieën, zelfs nadat u de oefening klaar bent met branden.

•  Let op je voeding. Hoewel je oefenen, als je wilt om zes pack abs te krijgen, moet je kijken wat je eet. Vermijd alle junkfood en geraffineerde koolhydraten. Vasthouden aan fruit en groenten, mager vlees en volle granen.

•  Eet kleinere maaltijden. Je moet van plan om kleinere maaltijden te eten gedurende de dag in plaats van slechts twee of drie grote. Dit houdt uw stofwisseling werken en voorkomt dat u te veel eten als gevolg van de honger.

•  Werk je buikspieren om de andere dag. Om een ​​sixpack te krijgen, moet je je buikspieren werken. Zorg ervoor dat u oefeningen die zich richten op de bovenste, onderste en schuine buikspieren doen. Echter, je moet niet doen ab oefeningen elke dag - om de andere dag is genoeg.

•  Wijzig uw workout wanneer u stopt met het zien van resultaten. Als u vindt dat de dingen gaan al geweldig en je plotseling raakte een plateau, veranderen dingen. Je lichaam went aan de oefeningen die je doet, waardoor ze minder effectief maakt. Door het veranderen van uw oefening routine, je uitdagende uw lichaam om harder te werken.

•  Laat je spieren om te rusten. Terwijl meer spierspanning is de sleutel tot het verbranden van vet en het krijgen van een sixpack, je spieren hebben tijd nodig om zich te herstellen. Doen gewicht opleiding slechts twee of drie keer per week voor het beste resultaat.