Hoe om vet te verbranden Gemakkelijk

Hoe om vet te verbranden Gemakkelijk

Verbranden van lichaamsvet is makkelijk als je bereid bent om wat lifestyle aanpassingen te maken zijn. U kunt kleine dingen doen om je metabolisme, wat zal resulteren in een optimale vetverbranding te maximaliseren. Drastische maatregelen zoals honger diëten en het uitsnijden van hele groepen voedingsmiddelen niet zal maken voor langdurig gewichtsverlies of vetverbranding. U zult de juiste voeding en de juiste soort oefening nodig hebben om te helpen smelt het overtollige vet uit je lichaam.

Instructies

•  Werken met gewichten drie dagen per week te onderhouden en toename van de spiermassa en het bevorderen van vetverbranding. Spieren verhogen van uw rust stofwisseling, zodat je uiteindelijk verbranden van vet de hele dag. Trainen verschillende spieren op verschillende dagen en doe er een dag rust tussen elke training zodat de spieren kunnen rusten.

•  Kook en eet je eigen voedsel, zodat je portiegrootte en ingrediënten kan controleren. Vermijd suiker, vet en verwerkte voedingsmiddelen. Vasthouden aan groenten, fruit, volkoren en vezelrijke producten, magere eiwitten en meervoudig onverzadigde "gezonde" vetten. Eten vaak de hele dag, zodat je lichaam krijgt constante voeding en niet het gevoel beroofd.

•  Stock up op groene thee. De Colon Health website zegt dat het drinken van 3-5 kopjes groene thee per dag versnelt het metabolisme, het bevorderen van vetverbranding.

•  Voer uw hartslag en het metabolisme met cardiovasculaire oefeningen zoals zwemmen, hardlopen en fietsen. Doe cardio drie dagen per week en bouw het op tot 45 minuten per dag.

•  Beperk stress in je leven door het beoefenen van meditatie, yoga of ademhalingsoefeningen. Verhoogde stress stimuleert de afgifte van cortisol. Volgens de Universiteit van New Mexico, cortisol, ook wel bekend als het stresshormoon, beïnvloedt gewichtstoename en de vetopslag.

•  Vermijd gebrek aan slaap, omdat het verhoogt insuline en cortisol niveaus resulteert in een gebrek aan energie voor de dag-tot-dag-activiteiten en een vermindering van uw lichaam calorieën hebt verbrand.