Hoe om vet te verbranden en spieropbouw voor tieners

Hoe om vet te verbranden en spieropbouw voor tieners

Het is nauwelijks een geheim dat de Amerikaanse dieet bestaat uit meer dan het toegewezen 30 procent vet, volgens de American Heart Association. Tieners zijn vooral gevoelig voor overgewicht te wijten aan de overvloed van junk food verkrijgbaar in automaten op school, videospelletjes en het gemak waarmee we kunnen alles online bestellen zonder krimp van de bank. Daarnaast worden veel tieners geobsedeerd met hun lichaamsbeeld en zal alles doen om vet te verbranden en spieren op te bouwen doen. Helaas, ze gaan over het in een zeer ongezonde manier en uiteindelijk springen op de bandwagon van fad diëten en vet verminderen van voedsel plannen. Diëten en vet op zich zijn niet het probleem. Het is in niet te weten hoe de twee te integreren. Hier zijn beproefde en ware manieren voor tieners om vet te verbranden en spieren op te bouwen.

Instructies

•  Bezoek uw arts voor een volledig lichamelijk. Het is belangrijk om de conditie van uw gezondheid weten voordat u een soort van dieet en lichaamsbeweging programma te starten.

•  Stel realistische doelen. Je moet precies weten waar je bent om te weten waar je naartoe gaat. Doel om niet meer dan 2 pond per week te verliezen. Iets meer dan dat wordt algemeen beschouwd als ongezond te zijn. Als je eenmaal weet hoeveel gewicht je nodig hebt om te verliezen, is het tijd om uw voorraadkast te reviseren als je wilt om vet te verbranden en spieren op te bouwen.

•  Stop met het eten van vet, vettig meeneem zoals pizza. Beperk je vet tot 3 theelepels per dag. Als u wilt, kunt u een totaal van 3 eetlepels vetarme dressing hebben. Stop de late-night snacken. Beperk deze voor speciale gelegenheden. Door het instellen van limieten op uw vetinname, je automatisch beginnen om vet te verliezen. Maar het laten vallen van het gewicht snel is niet alles wat je wilt. U wilt spieren op te bouwen, en je wilt het gezond te doen.

•  Oefening. Niets bouwt spieren beter dan gewicht-weerstand training. De beste manier om de uitvoering van een gewicht-weerstand trainingsprogramma is om een ​​sportschool te gaan. Bij een sportschool geeft je structuur en een breed scala aan machines uit te kiezen. Er zijn veel goedkope sportscholen gerund door elke gemeente. Zodra u zich een fitnessruimte, is het tijd om de implementatie van een consistente workout.

•  Wees consistent. Uw gymnastiekopkomst mag niet minder dan vier keer per week te zijn. Uw oefening moet uit 45 minuten van cardiovasculaire training op de loopband. Beginnen te lopen zeer snel tempo (zeg een snelheid niveau van 4,5) voordat u probeert om te draaien. Zet de helling op 6,0. Aerobics je vet te verbranden. Integreer vrije gewichten en circuit training in uw routine. In eerste instantie is het best om een ​​personal trainer te laten zien hoe de apparatuur te gebruiken, zodat je jezelf niet verwonden vragen. Begin met lage gewichten en geleidelijk verhogen ze zodra je de oefening gemakkelijk uit te voeren. Dit gebeurt meestal om de twee weken. Vergeet niet, je wilt constant uitdagen je spieren. Om uw quads toon, gebruikt u de leg extension machine. Voor triceps, gebruik de arm extensie machine; of hamstrings, gebruik maken van de leg press; voor binnen- en buitenkant van de dij, gebruik maken van de ontvoerder en adductor. Door het volgen van alle genoemde suggesties, zoals goede voeding en lichaamsbeweging, binnen 30 dagen, zul je zien hoe makkelijk het is om vet te verbranden en spieren op te bouwen.