Hoe om verlichting te vinden van menopauze symptomen

Hoe om verlichting te vinden van menopauze symptomen

Menopauze is iets wat veel vrouwen denken met gemengde gevoelens. Hoewel veel kijk uit naar het einde van de maandelijkse termijnen, de meeste vrouwen niet blij met de symptomen die met de menopauze, zoals opvliegers, slapeloosheid en spierpijn. Deze stappen zullen u helpen om verlichting te vinden van de symptomen van de menopauze.

Instructies

•  Journal wat je eet of drinkt. Dit zal u helpen lokaliseren triggers, waaronder eventueel cafeïne, nicotine, alcohol of pikant voedsel. Door het kappen van of elimineren van deze triggers, kunt u symptomen zoals opvliegers en nachtelijk zweten verminderen.

•  Als u last heeft van opvliegers en nachtelijk zweten, jurk in lagen die kunnen worden verwijderd indien nodig. Draag kleding gemaakt van ademend en wicking stof, en te overwegen platen gemaakt van een polyester / katoen blend dat vocht van je lichaam zal lont.

•  De oefening zal de menopauze symptomen zoals slapeloosheid en vermoeidheid te bestrijden. Proberen en te oefenen in het begin van de dag. Als je in de buurt uit te werken om voor het slapen gaan, misschien heb je een hardere tijd in slaap vallen.

•  Probeer acupunctuur en massage voor de menopauze symptomen zoals treden en spierpijn, stemmingswisselingen en vermoeidheid.

•  Gezien natuurlijke supplementen voor de menopauze opluchting? Zilverkaars extract is aangetoond dat de opvliegers af te weren.

Hints

  • Praat met uw arts voor nog meer manieren om verlichting te vinden van de symptomen van de menopauze.
  • Voordat u een behandeling begint, raadpleeg dan uw arts om ervoor te zorgen dat de remedie niet in strijd is met enige medicatie die u momenteel voor de menopauze of andere voorwaarden.