Hoe om uw kind voor ADD Test

ADD, Attention Deficit Disorder, is een neurologische stoornis die kinderen meer hyperactief, impulsief en onoplettend zijn dan hun collega's in ten minste twee instellingen, zoals de school en thuis maakt. De aandoening wordt ook wel ADHD - Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Er is geen eenvoudige test voor ADD, maar er is een proces voor de diagnose en bepaalde dingen te letten bij de beoordeling van uw kind.

Instructies

•  krijg je een uitgebreide medische evaluatie. Zorg ervoor dat uw kind niet de achterliggende visie, gehoor of andere gezondheidsproblemen die er de oorzaak van dat hij problemen met impulsiviteit, hyperactiviteit en aandachtsproblemen hebben.

•  Terwijl het observeren van uw kind, compleet een checklist - van uw kinderarts of uit onderstaande bronnen - dat maatregelen ADD gedrag.

•  Vraag de leerkrachten van uw kind te helpen. Laat ze vul het Vanderbilt ADHD Teacher Rating Scale, welk gedrag student beoordeelt in de schoolomgeving.

•  Praat met kinderarts van uw kind. Hij kan inzichten of andere opmerkingen hebben om u te helpen uw kind te diagnosticeren.

•  Analyseer uw gegevens. Uw kind moet vertonen ADD gedrag (zes van de negen gedragingen elke dat aandachtsproblemen, hyperactiviteit en impulsiviteit te geven die u op de checklists) in twee of meer instellingen om eventueel in aanmerking komen als het hebben van ADD.

•  Beoordeel geluk van uw kind. Zelfs als hij vertoont de symptomen van ADHD, kan hij niet worden gediagnosticeerd met het. Hij moet "functiebeperking" omwille van zijn gedrag; dat betekent dat hij nodig heeft om zijn falende klassen of met sociale problemen die rechtstreeks voortvloeien uit zijn ADD symptomen.

•  Neem contact op de school van uw kind. Deel de informatie die je hebt verzameld met kind-studie team van de school en leg uw bezorgdheid. Het team zal dan moet het opzetten van formele observaties van uw kind in de klas en praat met uw kinderarts.