Hoe om uw ideale gewicht berekenen in kilogram door het nemen van Muscle Mass & Body Type Into Account

Hoe om uw ideale gewicht berekenen in kilogram door het nemen van Muscle Mass & Body Type Into Account

Een standaard methode voor het berekenen van het ideale gewicht van oudsher door verwezen naar de Body Mass Index (BMI). Deze methode is eenvoudig, maar niet rekening lichaamsbouw of spiermassa. Aangezien spier weegt meer dan vet, kan een gespierde persoon weergegeven als overgewicht volgens deze index. Echter, de BMI methode daadwerkelijk worden gemodificeerd door toevoeging van een aanvullende meting, en dat het percentage lichaamsvet. Door het bepalen van uw percentage lichaamsvet, u ook bepalen welk deel van je lichaam is vetvrije massa of spieren, botten en water.

Instructies

Lichaamsvet

•  Bepaal uw percentage lichaamsvet. Er zijn veel verschillende werkwijzen voor; sommige kunnen thuis worden gedaan, kunnen anderen een professioneel overleg vergen. Een eenvoudige manier om dit te doen in huis is om de instructies van HealthCentral volgen, bij http://www.healthcentral.com/cholesterol/home-body-fat-test-2774-143.html.

•  Voer uw gewicht in kilogram, leeftijd en geslacht in het lichaamsvet rekenmachine met behulp van de daarvoor bestemde velden. Klik op de knop "Volgende".

•  Meet uw taille op zijn breedste punt met het meetlint. Meet je heupen op het breedste punt. Voer deze waarden (in inches) in de verstrekte gebieden in en klik op de knop "Volgende".

•  knijp je onderarm, zodat het gebogen wordt en meet dit met het meetlint op het breedste punt. Meet de benige deel van je pols. Voer deze waarden in de verstrekte gebieden in en klik op de knop "Volgende". De volgende pagina zal u vertellen wat uw percentage lichaamsvet.

Vergelijking van de gegevens

•  Controleer of uw vetpercentage ligt tussen de 10 en 20 procent voor mannen of tussen de 15 en 25 procent voor vrouwen. Als het is, je bent op een ideale vetpercentage, volgens David Luik, BHK, van Alive.com.

•  Meet uw lengte met het meetlint. Verwijzen naar een ideaal gewicht en body mass index. Sportcoach Brian Mac onderhoudt een dergelijke lijst in zowel metrische en standaard metingen, bij http://www.brianmac.co.uk/idealw.htm. Als u een kleiner type lichaam, zal uw ideale gewicht te zijn aan de lage kant van de schaal; als je een grotere body type, zal uw ideaal zijn aan de bovenkant.

•  Vergelijk je ideale gewicht met de Body Fat Index berekening. Als je lichaamsvet en vetvrije massa percentages zijn binnen het ideale bereik, maar je gewicht laag is, kun je uitrekenen dat je meer spieren te zijn binnen uw ideale gewicht zou moeten krijgen. Als uw gewicht is aan de hoge kant van de range, maar je lichaam vet is binnen het ideale bereik, hoeft u niet om gewicht te verliezen.

Hints

  • Neem contact op met een personal trainer in de sportschool voor diepgaande advies over hoe je in de beste vorm voor uw gewicht en lichaamsbouw.