Hoe om uw eigen Truss voor een Hernia

Hoe om uw eigen Truss voor een Hernia

Een hernia ontstaat wanneer de buikwand verzwakt en dan scheurt of uitstulpingen, waardoor de innerlijke abdominale voering om door te drukken en vormen een uitstulping of afgeronde sac. Soms kan buik- of darmweefsel glijden in de zak als goed, waardoor pijn en ernstige gezondheidsproblemen. Hernia treden meestal in de lies of buik, of rond de navel, en worden veroorzaakt door overmatige belasting-zoals van heffen-of natuurlijke zwakte.

Hoewel chirurgie de enige oplossing op lange termijn voor een hernia, een truss worden gebruikt om pijn te verlichten op korte termijn. Dit is een gordel of pad gedragen over de hernia aan het abdominale weefsel te houden van uitglijden in de weg. Hoewel deze online of bij een medische voorziening winkel gekocht kan worden, kunt u uw eigen met een paar benodigdheden die je kan hebben bij de hand te maken.

Instructies

•  Ga naar een dokter als u denkt dat u een hernia. Symptomen zijn onder meer pijnlijke zwelling of uitstulpingen in de buik of lies, en pijn bij het hoesten, tillen of het hebben van een stoelgang. De bobbel zal verdwijnen wanneer je ligt. Het is belangrijk om een ​​arts de juiste diagnose van uw conditie en ervoor zorgen dat u niet beschikt over een "beknelde" of gedraaid hernia, of een "opgesloten" of opgesloten hernia; Deze zijn gevaarlijk en potentieel levensbedreigend.

•  Verwijder alle kleding die de hernia dekt. De truss moet direct tegen de huid worden aangebracht om een ​​juiste hoeveelheid druk verschaffen.

•  Houd de compressie wrap rond je taille en gaan liggen op je rug, hetzij op een bed of op de vloer.

•  Leg de gevouwen washandje of medische pad direct over de hernia.

•  Trek het ene eind van de compressie-wrap rond het washandje of pad, zodat deze niet kunnen van hun plaats schuiven. Langzaam staan ​​en wind de wikkel rond je lichaam, het strak trekken, zodat het doek of pad strak wordt geduwd tegen de hernia.

•  Bevestig de compressie wrap met de meegeleverde clips, zorg ervoor dat ze goed vastzitten en zal niet gemakkelijk los te maken.

•  Bend en beweeg om de druk van het pad en de dichtheid van de wrap te controleren. Terwijl je wilt dat beide stevig op zijn plaats, die de hernia in, wil je niet dat het zo strak dat de normale beweging is ongemakkelijk of pijnlijk zijn.

Hints

  • Het verminderen van de voedselinname kan de pijn verlichten, omdat een volle maag verhoogt de druk op de geblesseerde gebied.
  • Je moet goed worden gemonteerd voor een truss; dit is slechts een tijdelijke oplossing totdat je goed kan worden behandeld door uw arts, of het verkrijgen van een medische hernia truss.
  • Je moet over een truss niet dragen als een hernia kan niet terug in geduwd, of als de truss veroorzaakt geen pijn of ongemak.
  • Probeer niet om een ​​hernia in je eentje te behandelen; medisch ingrijpen noodzakelijk is, en hoe eerder je zijn gediagnosticeerd en behandeld, zal het gemakkelijker behandeling.