Hoe om uw eetlust met Leptine Verminder

Leptine is genoemd de "ik ben vol" hormoon. Wanneer correct werkt, stuurt leptine een bericht om uw hypothalamus signalering je hersenen dat je vol zijn, en het is tijd om te stoppen met eten. Dit hormoon is niet effectief werken in een zwaarlijvig lichaam. Hoe meer vet in je lichaam, is bestand tegen de meer leptine zijn werk van het onderdrukken van uw eetlust doen.

Er zijn eigenlijk twee honger hormonen: leptine en gherlin. Leptine is het belangrijkste van de twee hormonen; onderzoekers denken dat leptine reguleert ghreline.

Instructies

Verbeter uw leptineresistentie

•  Haal meer slaap. Slaap is essentieel voor gewichtsverlies. Zeven uur nodig is voor de meeste mensen, en acht uur is verplicht voor gewichtsverlies. Stanford wetenschappers vonden dat degenen die vijf uur hadden of minder slaap per nacht gehad leptine niveaus 15 procent lager dan degenen die acht uur per nacht sliepen. Hoe minder leptine, hoe groter de eetlust. Dit kan leiden tot gewichtstoename.

•  Eet vaker. Scott Isaacs, in "Hormonale Balans: Inzicht Hormonen, gewicht, en je stofwisseling," raadt je eet om je hormonen in balans en gewicht te verliezen. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en mag nooit worden overgeslagen. Eet drie gewone maaltijden en een tussendoortje. Een 15g koolhydraten snack voor het slapengaan brandstoffen metabolisme voor de nacht. Het eten van kleinere porties vaker zal uw bloedsuikerspiegel.

•  Eet onbeperkte hoeveelheden van de meeste groenten, fruit en eiwitten. Je moet eten tot je vol bent, en houd jezelf vol met behulp van deze voedingsmiddelen. Bananen en druiven moet worden beperkt, maar alle anderen zijn het vullen van voedingsmiddelen die je leptine hormoon zal leiden om goed te werken door middel van onderdrukking van de eetlust.

•  Beperk uw consumptie van zetmeel, eiwit, melk en vetten. Niet alle koolhydraten zijn gelijk geschapen. Koolhydraten in groenten en fruit zijn de goede koolhydraten. Andere koolhydraten, zoals zetmeel, ertoe leiden dat uw bloedsuikerspiegel stijgen en verstoren uw hormonale evenwicht. Limit zetmelen, eiwitten, melk en vet per dag. Deze voedingsmiddelen zijn niet slecht voor je, maar de mensen hebben de neiging om te veel van ze op te eten, waardoor hun hormonen gooit uit balans en maakt leptine niet effectief als een eetlustremmer.

•  Oefening alsof je leven ervan afhangt, want het doet. Vind manieren om activiteit toe te voegen aan uw normale routine. Stofzuigen een extra gebied, neem de verste parkeerplaats, neem de trap en was uw eigen auto naar kostbare minuten van de activiteit toe te voegen aan uw dag. Een uitstap zoeken je liefde of koopt een mp3-speler en inhalen op uw lezing door te luisteren naar een boek terwijl je beweegt. Creatieve manieren vinden in een paar extra minuten van de activiteit te krijgen elke dag. Oefening is bekend om de eetlust te onderdrukken.

•  Houd een voeding en lichaamsbeweging dagboek. Het bijhouden van een eetdagboek helpt u uw gedragspatronen en voedsel keuzes die je elke dag te maken. Record hoe je omgaat met stress en voedsel. Waarnemen als oefening helpt u lager uw stress en minder eten.

Hints

  • Als u een diabeticus, in overleg met uw arts of diabetes professional voor advies.
  • Doe zorgvuldig onderzoek als er misleidende informatie over leptine.
  • Gebruik geen dieet of trainingsprogramma niet starten zonder toestemming van uw arts.
  • Wees op uw hoede van producten die beweren dat ze een leptine pil zijn.