Hoe om terug te vechten tegen het HPV

Stammen van HPV veroorzaken genitale wratten en sommige stammen wordt aangenomen baarmoederhalskanker. Houd er rekening mee dat het mogelijk is om zowel hoge als lage spanningen van dit virus hebben ondanks wat de artsen zeggen. Je zal moeten wachten voor uw immuunsysteem om het virus te verwijderen, en dan nog niet elke persoon zal uiteindelijk duidelijk het. In de tussentijd zijn er dingen die je kunt doen om uw risico op ernstige complicaties te verminderen.

Instructies

•  Vrouwen moeten krijgen regelmatige uitstrijkjes. Wanneer gediagnosticeerd met HPV, is het belangrijk om uw afspraken om de 3 maanden te houden om de voortgang van het virus en zorg ervoor dat het niet leidt tot baarmoederhalskanker. Als je genitale wratten hebt gehad, zult u een verhoogd risico op baarmoederhalskanker, en een uitstrijkje kan vroegtijdige detectie, waardoor de behandeling gemakkelijker. Als u niet beschikt over genitale wratten (laag risico stam van het virus), betekent niet dat je geen HPV hebben. De meeste keren de proeven op het uitstrijkje zal terugkomen met LSIL en dat betekent gewoon dat je de hoog risico type HPV dat als niet gecontroleerd kan leiden tot baarmoederhalskanker. Schrik niet, want ik heb een paar tips om te helpen met uw immuunsysteem om het te bestrijden.

•  Wachten. Voor de meeste mensen, HPV-infecties verdwijnen meestal binnen 1-3 jaar. Zelfs vrouwen die pre kankercellen cervicale letsels ten gevolge van HPV te laten zien hebben ze soms op te lossen wanneer het lichaam uit hoe om terug van het virus te bestrijden.

•  Gebruik een over-the-counter wrat behandeling als u genitale wratten. Deze zal niet ontdoen van het virus zelf te krijgen, maar kan de symptomen te behandelen, hun zijn veel online plaatsen om deze crèmes te bestellen, zodat vertrouwelijkheid kan worden gehouden. Zorg dat bij het plaatsen van online bestellingen te kijken voor crèmes die zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Als over-the-counter-behandelingen niet werken, een arts raadplegen voor advies.

•  Niet roken, of stoppen als je op dit moment rookt. Limit gebruik van anticonceptie gedurende tenminste de eerste 6 maanden anticonceptie neigt het virus brandstof in vordert immuunsysteem. Eet een gezond dieet met veel verse groenten en fruit. Verse producten bevat antioxidant, die veel mensen geloven helpt het immuunsysteem om infecties te bestrijden en duidelijke chronische infecties. Vitaminen aanbevolen: tweemaal de aanbevolen inname van foliumzuur ten minste 6 maanden, B12 en vitamine C.

•  belangrijkste om te onthouden bij het ​​omgaan met HPV, is dat je niet alleen bent met dit- gewoon beschouwen het als ziek zijn voor een periode van tijd. Het zal in een slaapstand gaan en hoef je niet zo veel zorgen te maken over de kanker aspecten ervan. Houd een open geest en onthoud dat het wordt veroorzaakt door stress, zodat uitbraken van wratten vaker voor bij mensen met een hoge stress zal zijn. Een ander ding om te overwegen als je wilt nog steeds op heden zijn er sites gemaakt voor mensen met soa's, zodat de wereld niet komt tot een einde.

Hints

  • Alle adviezen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dingen die hebben gewerkt voor mijn situatie, in gedachten houden dat over het algemeen de ideeën werken voor anderen, maar misschien ook niet voor jou.