Hoe om terug te keren naar het werk na rotator cuff chirurgie

Dus je nam de sprong te wagen en ging onder het mes te krijgen dat zeurende schouderblessure verzorgd eens en voor altijd. Maar afgezien van een fles vol met pijnstillers en een enorme strop, wat heb je te laten zien? Zodra u uw tijd op de bank zit in een toestand van verdoving (en slapen op het, in de meeste gevallen) heb gedaan, is het tijd om te gaan met de realiteit van het hebben van een wapen dat niet erg handig voor een tijdje kan zijn. Afhankelijk van wat je doet voor de kost, gaat weer aan het werk is slechts een van die realiteit.

Instructies

•  Neem een douche. Het zal niet makkelijk, want dat schouder is genezing. Het krijgen van uw hemd uit kan een groot probleem zijn. Verwijder eerst de strop. Het gaat om het gevoel raar totdat je een kans om te beginnen rehabbing de schouder en het hebben van het uit de strop voor langere tijd heb gehad. Til het shirt omhoog over uw goede schouder en je hoofd. Dan kunt u het rond en uit je andere arm schuiven.

•  Get gekleed. Helaas, je gaat te hebben om te wennen aan het ontbreken van een arm voor een tijdje, dus aankleden kan een uitdaging zijn, vooral als het je goede arm die omhoog is gelegd. Je zult moeten leren om dingen te doen met je andere arm totdat uw operatief hersteld schouder wordt meer nuttig. Hetzelfde geldt voor het maken en eten van het ontbijt.

•  Stap in je auto en rijden. Gelukkig, een operatief hersteld rotator cuff echt niet hebben dat veel effect op het rijden, tenzij je gewoon niet kan lijken om je arm dat is niet op de fritz besturen. Als je rechterarm is in de draagdoek, je gaat te hebben om alles te doen met je linkerarm, en vice versa. De enige keer dat dit zal echt een obstakel geworden is als je een stok verschuiving. Kijk in de handel in auto's voor een beetje met iemand die twee goede armen.

•  Doe je werk. Afhankelijk van die baan is, kan dit een redelijke taak of het kan onmogelijk zijn. Als je een kantoorbaan waar je veel typwerk en aanverwante activiteiten, het is eigenlijk vrij eenvoudig om terug in de swing van de dingen te krijgen. In feite, kunt u zelfs uw arm uit de strop van tijd tot tijd en gebruik je hand voor office activiteiten. Als u uw dagen doorbrengen verwisselen van banden of stampende nagels, wilt u misschien denken over zowel het vinden van een andere lijn van het werk of het krijgen van tijd tot je voldoende tijd om te genezen heb gehad.

•  Schakel de draagdoek. Na ongeveer een maand in de grote sling (soms minder, afhankelijk van de ernst van het letsel) die u zult willen gaan met iets minder beklemmende en een stuk minder omslachtig. Hier krijg je een kleine slinger van elke drogist en draag dat. Ook elke gelegenheid aangrijpen moet je je arm uit de sling. Dit zal helpen om spieratrofie tot een minimum beperken.

Hints

  • Raadpleeg uw arts altijd voordat u probeert om je schouder te bewegen en voor aanvang van de therapie.