Hoe om terug te keren naar het werk na Laser prostaatoperatie

De prostaat functioneert als een onderdeel van het mannelijke voortplantingssysteem. Of de prostaat lijdt uitbreiding, chronische ontsteking of kanker, is het soms noodzakelijk om op het. Laser prostaat chirurgie is een van de minst invasieve vormen van chirurgie. Het kan worden gedaan op een poliklinische basis, wat betekent dat je kunt terugkeren naar sneller werken na de laser prostaatoperatie.

Instructies

•  Breng tijd thuis te recupereren alvorens u terug te gaan naar werk. Dit zal helpen bij het genezingsproces. Als uw baan vereist een goede deal van inspannende activiteit, moet u wellicht om thuis te blijven voor maximaal twee weken. Als uw baan elke zwaar tillen of inspannende activiteit niet vereist dat u kunt terugkeren in zodra een week.

•  Vergeet niet om de antibiotica en pijnstillers die uw arts heeft voorgeschreven op tijd en op regelmatige tijdstippen te nemen. Deze types van medicijnen werken het beste wanneer consequent genomen. Stel timers op uw computer of mobiele telefoon als je hulp nodig hebt onthouden.

•  Drink veel, vooral water, en neem veel plassen pauzes. Als u niet toegestaan ​​om frequente badkamer pauzes of vloeistoffen hebben op uw werkstation, moet uw arts schrijft u een briefje wat aangeeft dat deze noodzakelijk zijn voor het herstel. Toon het aan je begeleider en vraag hem om een ​​uitzondering te maken voor u.

•  Monitor bijwerkingen en bespreken met uw arts. U kunt problemen met urineren, hebben verkleurde urine of bloed in uw urine. Dit kunnen symptomen van complicaties van uw laser prostaatoperatie.