Hoe om terug te keren naar het werk na een miskraam

Een miskraam is een afschuwelijke persoonlijke tragedie, en je bent waarschijnlijk ervaren van een breed scala van emoties. Iets van de noodzaak om de dood van je ongeboren kind te rouwen om de gedachten van het vermijden van toekomstige zwangerschap kan gaan door je hoofd. Verdriet is een uniek proces, en elk gevoel dat je zou kunnen hebben, is geldig. Hebben om terug te keren naar het werk na een miskraam kan een zeer lastige zaak zijn. Hier is hoe je zo pijnloos mogelijk kan krijgen door de eerste proces.

Instructies

•  Loop in met een glimlach. Ja, iedereen weet dat je een gruwelijke persoonlijk verlies heb meegemaakt. Uw collega's zijn waarschijnlijk genomen inspanningen om u te laten zien dat ze het jammer, en je kan vaak met u te ondersteunen in deze tijd hebben. Wat ook het geval kan zijn, wil je anderen dat je niet uit elkaar valt te verzekeren. Zelfs als je bent, moet je kalm te blijven op de werkvloer, om verder te gaan op het werk. Anders, je zal binnenkort worden naar huis gestuurd voor wat meer genezing tijd.

•  Zorg ervoor dat je iemand die je kan gaan als dingen moeilijk op de baan te hebben. Het kan een vertrouwde vriend of een collega te zijn, of het kan een therapeut die u kunt bellen zijn. Je moet daar iemand hebben, zodat u als dat nodig is uit elkaar kan vallen, en een metgezel zal je helpen jezelf terug te trekken samen door de werk dag door te komen. Dit is echt belangrijk om vast te stellen alvorens terug te keren naar het werk van kracht.

•  Denk aan een vluchtweg. Het is normaal om overweldigd en barstte in tranen uit, schijnbaar zonder tijdens het rouwproces te krijgen. Hormonen kunnen ook ravage aan te richten op je lichaam op dit moment. Ontdek een manier die u zelf gemakkelijk kan ontslaan zonder een scène te creëren. Tot oprichting van een nep ziekte zoals een blaas probleem te ontsnappen naar het toilet kan zelfs noodzakelijk zijn. Denk er maar eens door, en doen wat nodig is, zodat je weet dat je een uitweg als je gewoon nodig hebt om het uit te schreeuwen in het midden van de dag.

•  Focus op uw werk. Het is noodzakelijk dat u volledig te verkleinen in bepaalde projecten. Dit is de tijd om serieus over je passies te krijgen, en ervoor kiezen om te werken aan dingen die de meeste zal vervullend. Niets kan prioriteiten brengen duidelijk in beeld als een verlies, en je moet deze openbaring niet negeren.

•  Luister naar je eigen hart. Je weet dat als de tijd rijp is om terug te gaan naar full-time of part-time werken is. Het is goed om je gedachten te veranderen als u terug te gaan voor een paar dagen. U kunt ontdekken dat je klaar bent om weer aan het werk waren. Evalueer uw persoonlijke situatie en uw financiële situatie. Over praten met je partner. Maak de juiste keuze voor u en uw gezondheid.

•  Practice zero tolerance als het gaat om anderen brengen het onderwerp van je miskraam up. Als iemand de zieke omgangsvormen of misleide compassie die hen leidt tot de vraag of u over uw ongeluk, stevig de persoon die je niet waarderen het gesprek op de hoogte. Zeg dit vast, en zorg ervoor dat het punt wordt begrepen. Je zult er niet over praten, en u vragen over het kwalijk. Opvolgen met het uiten van dankbaarheid dat de persoon verzorgd te vragen over u, maar opnieuw te bevestigen dat bepaalde onderwerpen zijn te pijnlijk om te bespreken op het werk. Je zult ze geleerd hebben een belangrijke sociale les, en veel potentiële slachtoffers toekomstige u moeten bedanken.

Hints

  • Wees eerlijk, maar wees voorzichtig om niet te persoonlijk op de werkplek te krijgen. Ja, je ervaart een enorm verlies in het leven, maar er zijn veel aan het werk die niet betrouwbaar zijn. Sommige exploiteren en gebruik maken van de pijn van anderen in hun voordeel, en je moet blijven in je macht. Alleen laat je kwetsbaar zijn voor mensen die je echt vertrouwen. Houd details en verwijzingen naar de miskraam tot een minimum.
  • Vragen om meer tijd uit als je het nodig hebt. Je hebt veel meegemaakt, en je moet echt klaar om productief aan het werk te zijn.
  • Laat je niet de controle over je emoties op het werk te verliezen. Dit zal iedereen concluderen dat je niet klaar bent. Ja, je bent in een staat van pijn. Wanneer je begint te emotioneel voelen, excuseer jezelf met een zeer subtiele excuus. Je wilt niet om de aandacht te vestigen op een snelle exit om je emoties los.