Hoe om terug te keren naar gezond eten Na een Binge

Hoe om terug te keren naar gezond eten Na een Binge

Zelfs de meest gedisciplineerde gezonde eters vallen soms af van de vrucht truck. Het belangrijkste om te onthouden is dat je jezelf moet halen heen en weer controle over uw gezonde levensstijl. Sommige mensen vinden dat na een binge, terug te keren naar een gezonde voeding lijkt bijna onmogelijk. Leer hoe om te eten juist en goed over je dieet en levensstijl te voelen ondanks uw recente slip.

Instructies

•  Vergeef jezelf voor je recente binge van ongezonde eetgewoonten. Weet dat het is gebonden aan gebeuren en dat elke keer in een tijdje is het zelfs raadzaam om afdwalen van uw dieet een beetje. Je bent een mens en zal fouten maken. Erkennen dat door bepaalde gebeurtenissen zoals vakanties, feestdagen, en stress kan bijdragen aan voeding slip-ups.

•  Verwijder eventuele resten van het ongezonde voedsel van uw huis als je ze in huis hebt. Gooi alle items die niet op uw gezond-eten lijst verwijderd; meestal betekent het verwijderen van items die niet vers fruit, groenten, vis, granen of mager vlees.

•  Schrijf in een dagboek over hoe je je voelt over die afwijken van uw gezondheid van voedsel plan. Bespreek eventuele gevoelens die je zou kunnen hebben over uw calorie-inname. Maak een gelofte om jezelf vast te houden aan je plan zo goed mogelijk vanaf dit punt op en zet het ergens in je huis kun je kijken naar het elke dag.

•  Ga naar de supermarkt of de markt voor biologisch voedsel en nemen voorraden op verse producten. Aankoop tal van groenten en fruit om u te helpen om nieuwe energie op uw lichaam met essentiële vitaminen en anti-oxidanten. Overwegen om een ​​reiniging van uw lichaam te ontdoen van de conserveringsmiddelen of giftig voedsel elementen die u hebt genomen, terwijl die afwijken van uw plan. Stel een health food professional of arts wat voor soort reinigen is het beste voor uw behoeften.

•  Drink veel water en te hydrateren het lichaam, veel mensen hun toevlucht weer tot ongezonde dranken zoals frisdrank of alcohol en de noodzaak om het lichaam te hydrateren om het weer op de rails voor een gezond leven te krijgen. Krijg terug in een regelmatige lichaamsbeweging routine als je nam ook een pauze van dit tijdens uw pauze van uw gezonde levensstijl.

Hints

  • Zoek iemand die je kan helpen houden u verantwoordelijk voor uw dieet als je slip; een meelevende vriend of personal trainer kan groot voor zijn.
  • Probeer meditatie om je terug te krijgen in lijn met uw doelstellingen van gezond leven; 10 minuten per dag kan wonderen doen om je geest leeg te maken en reinigen van uw geest doen.
  • Wanneer de drang om uit te geven of binge hits, bezetten je geest met andere activiteiten, zoals een taakstraf, het schoonmaken van het huis, het organiseren van uw mail of iets creatiefs.
  • Heeft dieetpillen of beperkende eetgewoonten niet gebruiken om weer op de rails, omdat het alleen maar schadelijk voor je lichaam zal zijn.