Hoe om terug te keren naar Activiteiten Na Achilles tendinitis

Achilles tendinitis is een pijnlijke aandoening die optreedt wanneer de achillespees ontstoken raakt. Pees is belangrijk voor veel buiging van de voet en beweging, aangezien verbindt vele kuitspieren de rest van de voet. Het kan van het verhogen van de snelheid of de afstand die wordt uitgevoerd te snel, of overmatig. Om te voorkomen dat het krijgen van tendinitis, gebruik maken van de juiste schoenen en warming-up en cooling-down naar behoren bij de uitoefening.

Instructies

•  Begin langzaam. Probeer niet om uw weg te haasten terug naar de normale activiteiten, of je gewoon liquideren re-verwondt de pees. Tendinitis kost tijd om te genezen en proberen te duwen het zal alleen maar leiden tot meer ontstekingen en zet je terug. Ga langzaam terug naar de normale activiteiten in de loop van enkele weken. In de eerste week, proberen te beperken hoe actief je bent zo veel mogelijk.

•  Stretch regelmatig. Strek je kuitspieren door het aanraken van je handpalmen naar een muur met je armen gestrekt en je voeten plat. Dan, langzaam buig je ellebogen en leun tegen de muur terwijl je je benen recht en je voeten plat op de grond. Ook draai je je aangedane enkel met een cirkelvormige beweging om het los te houden. Doe dit meerdere malen per dag, vooral vóór en na fysieke activiteit.

•  Ice uw enkel. Terwijl u herstellend bent van achilles tendinitis, ijs de achterkant van de enkel een dag meerdere malen.

•  Neem de anti-inflammatoire geneesmiddelen. Ibuprofen is het beste voor dit soort pijn en verzekert ook de ontsteking onder controle. Wees voorzichtig over het nemen van te veel (meer dan de aanbevolen dosering) echter, aangezien het je maag kan irriteren.

•  Masseer de pees gebied. Meerdere malen per dag, vooral als je voelt dat het begint aan te scherpen, masseer de rug van de getroffen hiel te helpen houden het los en zwelling te voorkomen.

•  Begin met het lopen. Tijdens de eerste week terwijl u herstelt, beperk uw walking tot minder dan een mijl per dag. De tweede week, het verhogen van uw voet niet meer dan drie mijl per dag. Nadat u in staat om een ​​paar mijl lopen zonder pijn zijn, geleidelijk beginnen te joggen in een traag tempo, langzaam het tempo opvoeren totdat je in staat om op volle snelheid zonder pijn zijn. Op dit moment kan de bezighouden met andere sporten die plotseling stoppen en starten en richtingsveranderingen nodig.