Hoe om terug te keren Na een knievervangende operatie

Knievervanging is een big deal niet te lichtvaardig worden genomen. Je zult niet het gevoel als een miljoen dollar de volgende dag, maar er zijn dingen die je kunt doen om jezelf weer op je voeten en het gevoel alsof je oude zelf voordat je knie problemen. Volg deze stappen om uit te vinden hoe.

Instructies

Hoe om terug te keren Na een knievervangende operatie

•  Volg de instructies van uw fysiotherapeut. Een heleboel mensen niet het gevoel dat ze zijn klaar om op te staan ​​en te lopen de dag na de operatie, maar het is een noodzakelijk iets als je hoopt om volledig te herstellen. Besteed aandacht aan de oefeningen uw therapeut geeft je en doe ze op uw eigen zonder dat ten minste één of twee keer te horen tijdens die eerste paar dagen.

•  Voer in een revalidatiecentrum alvorens terug naar huis als dat mogelijk is. De therapeuten in het centrum zal een oefening regime waar u uw knie komt te werken tussen 3 of 4 uur per dag te bieden. Zij zullen u ook praktisch advies over hoe om dingen te doen op uw eigen, maar ook hoe om te vallen te voorkomen en veilig in uw huis.

•  Doe mee met fysiotherapie zo snel mogelijk en zo vaak mogelijk als je eenmaal thuis bent. Het kan in een centrum of een situatie waarin de therapeut komt huis. Wanneer niet in therapie, uit te oefenen zo vaak als je kunt op uw eigen. Probeer ten minste tweemaal excerise per dag gedurende de eerste maand of zo. De oefeningen zullen gemakkelijker in de tijd te krijgen.

•  Na uw formele fysiotherapie voorbij is, blijven het doen van de oefeningen je therapeut je gaf en doe mee aan een individueel trainingsprogramma. Dit is een goed moment om te beginnen terug naar de sportschool te gaan of de betrokken raken bij aerobicslessen. Echter, je moet het rustig aan doen, als je niet je uithoudingsvermogen nog terug. Uw kracht zal geleidelijk, zolang je blijft therapie terugkeren.

•  Keer terug naar het zo snel mogelijk aan het werk. Werken zal helpen houden u lichamelijk actief en van het krijgen vervelen thuis. Op het werk, dan kunt u uw behandeling voort te zetten door het nemen van de trap in plaats van de lift. Als je met pensioen bent, word opnieuw kennis met een aantal van uw oude activiteiten.

Hints

  • Voor de eerste paar weken neem uw medicatie.
  • Leg ijs packs op je knie na de training om de zwelling te verminderen.
  • Take it easy.
  • Als de zwelling op je knie niet naar beneden gaat of je het gevoel dat je kan hebben opnieuw verwond jezelf, zoek uw arts zo snel mogelijk.