Hoe om te zwemmen met koortsblaasjes

Koortsblaasjes of koorts blaren, zijn een vorm van herpes. Volgens Herpes-Coldsores, die meestal op de lippen en kan duren 1-2 weken. Ze zijn besmettelijk en wordt overgedragen via direct huid-op-huid contact, zoals zoenen. Artsen zeggen koortslip virussen kunnen niet worden doorgegeven in een zwembad als het chloor doodt het virus en het is niet de huid-op-huid contact. Zij stellen voor het coaten van de pijnlijke plek met vaseline om te voorkomen dat het kraken. Veel crèmes verkocht over-the-counter die kunnen worden gebruikt om een ​​koortslip behandelen.

Instructies

•  Breng een kleine hoeveelheid vaseline op het uiteinde van een wattenstaafje.

•  Bedek de hele koortslip of koorts blister met een laagje vaseline. Dit zal helpen bij de bestrijding van de koortslip en voorkomen dat het kraken.

•  Was uw handen met water en zeep om de verspreiding van de koortslip virus te voorkomen.

•  Doe een druppel pepermuntolie op een Q-tip en verspreid over koortslip gedurende één minuut. U kunt pepermuntolie gebruiken zes keer per dag te helpen verminderen de pijn geassocieerd met een koortslip. U kunt dit type van behandeling beginnen zodra de koortslip begint te vormen.

Hints

  • Volgens Zovirax, verkoudheid, griep en andere virale infecties veroorzaken veel mensen om een ​​koortslip te ontwikkelen. Stoppen met roken en het beperken van uw alcoholgebruik kan ook een koortslip uitbraak te verminderen. Het eten van een dieet rijk aan groenten en fruit en regelmatig te oefenen kan helpen voorkomen dat een koortslip uit ontwikkelingslanden.
  • Een tintelend gevoel op je lip is meestal het eerste teken dat een koortslip ontwikkelt. Dit is meestal op dezelfde plek waar de koortslip verschijnt. De Herpes Virus Association raadt aan de toepassing van een actueel crème gebruikt voor koortsblaasjes, zodra de eerste symptomen zich voordoen te behandelen.