Hoe om te zien of u in aanmerking komt voor Veteranen Voordelen?

Hoe om te zien of u in aanmerking komt voor Veteranen Voordelen?

Omdat het een veteraan kan u recht geven op veteraan voordelen. Volgens het Department of Veteran Affairs (VA), u in aanmerking komt, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de vraag of u een actieve dienst lid in een militaire tak door waarop u werden eervol ontslagen, reservist opgeroepen voor actieve dienst waren en voltooide de vereiste actieve dienst periode, een voormalige krijgsgevangenen, een Purple Heart Medal ontvanger of een veteraan die Medicaid voordelen ontvangt. Met ingang van 30 september 2009, de VA gemeld dat uit aboout 23.440.000 levende veteranen die in aanmerking kwamen, slechts 8.493.700 kregen veteraan voordelen.

Instructies

Instructies

•  Bepaal of u in aanmerking voor VA voordelen met behulp van het internet. Een bezoek aan de Verenigde Staten ministerie van Veteraan website Zaken, je muis over "Veteraan Services" en te kiezen voor "Health Care Information".

•  Blader naar beneden en zoek de doos "Wij bieden de gezondheidszorg om Amerika's Veterans" en selecteer de link "VA Voordelen van de gezondheid".

•  Zoek de "Komt u in aanmerking?" sectie en selecteer "Kijk of u in aanmerking komt"

•  Beantwoord de vragen. Uw antwoorden op de vragen zal u in aanmerking komt voor VA prestaties vast te stellen.