Hoe om te zien of medicijnen zijn het maken van je gewicht

Gewichtstoename is een neveneffect van veel medicijnen deze dagen, maar sommige soorten medicijnen zijn meer vatbaar voor plaatst je in je "vette jeans" dan andere medicijnen. Als je ooit meer dan vijf pond per maand te krijgen op elk medicijnen, zorg ervoor dat er niets anders in je leven kan worden waardoor de gewichtstoename, en controleer dan met uw arts. Laat het medicijn alleen vanwege de gewichtstoename niet stoppen, maar het is een bijwerking die bij uw volgende vergadering met uw huisarts moet worden besproken

Instructies

•  Antihistaminica en slaapmiddelen

Over de toonbank slaap remedies, allergie medicijnen, en sommige nachts versies van pijnmedicatie hebben hetzelfde ingrediënt dat gewichtstoename kan veroorzaken: diphenhydramine. Difenhydramine is een antihistaminicum dat blokkeert zogenaamde H1 histamine. Het is bekend onder de merknaam Benadryl hier in de Verenigde Staten. Het is ook bekend als Nytol als een slaap remedie. Dit wordt toegevoegd aan een aantal nachtelijke versies van pijnstillers zoals paracetamol, ook. Diphenhydramine maakt je slaperig en als je slaperig bent u brandt minder calorieën, dus het kan je meer gewicht dan wanneer je niet met de drug.

•  Hoofdpijn Geneeskunde

Recept hoofdpijnmedicatie zoals Depakote (ook epilepsie en bipolaire geneesmiddel) kan gewichtstoename als bijwerking. Er is veel gespeculeerd over de vraag waarom Depakine oorzaak van gewichtstoename, vanuit de theorie dat het irriteert de maagwand en laat dus je wilt om meer te eten te bestrijden dat, om de theorie dat het je diabetes kan geven. Wat ook de ware reden, als je op Depakine wilt u misschien uw arts te vragen of sommige van de andere nieuwere hoofdpijn remedies je dezelfde resultaten kan geven zonder dat de gewichtstoename.

•  Steroïden

Steroïden zijn beroemd voor die opgeblazen look die patiënten krijgen. Prednison maakt je steevast hongeriger dan je ooit hebt gevoeld in je leven. Mensen op steroïden nodig hebben om hun oefening niveau om de extra calorieën die je verbruikt op de drug te bestrijden.

•  Birth Control

Sommige anticonceptiepillen zal zijn aan een extra 5-10 pond in niets anders dan het vasthouden van water uit het oestrogeen in de pillen. Oestrogeen vangt water in het lichaam, en dit zal een geringe gewichtstoename bij mensen veroorzaken. Als je merkt dat je gewicht toeneemt aan de pil, dan kunt u vragen naar de nieuwere geneesmiddelen zoals Yasmin of nieuwe minipillen dat minder oestrogeen in hen hebben.