Hoe om te zien en te verwijderen Splinters pijnloos

Niets is meer verzwarende dan het hebben van een splinter kun je niet zien te verwijderen. Graven rond de splinter maakt het veel pijnlijker dan het moet zijn. Om het te zien en snel en effectief verwijderen, probeer dan deze tips.

Instructies

•  Als je niet kunt zien van een splinter waarvan u weet dat er een druppel jodium, betadine of kleurstof op het gebied. Knijp een beetje op en laat hem uit het gebied. Meer van de kleuring zal blijven waar de splinter is en het zal het stuk hout donkerder te kleuren. Als het glas of iets poreus, zal het alleen de kleur van de opening maar voldoende.

•  Wanneer de splinter is echt zichtbaar is, kies gewoon het uit met de pincet. Geen pijn is betrokken!

•  Laat de ruimte met de splinter in een sopje weken gedurende enkele minuten. Laat hem goed drogen. Squirt dan sommige witte school lijm op het gebied. Laat het goed drogen. Als het goed en droog, afschilferen. Vele malen de splinter zal uit komen met de lijm.

•  Probeer zowel de kleurstof (de jodium en betadine zal dingen die de donkerste kleur) en de lijm. Als er niet veel pijn je kunt wachten tot de volgende dag om te zien of het zijn weg zal werken meer, zodat u kunt het opnieuw proberen deze stappen. Soms, ondanks alle pijnlijke graven je doet, ze zijn gewoon te ver in jezelf uit te nemen. Om infectie of het breken van de splinter uit binnenkant te voorkomen, laat een dokter naar kijken.

Hints

  • Probeer voedsel kleuren en daarna de betadine en tenslotte de jodium die een beetje kan prikken. Zorg ervoor dat u dit te doen boven de gootsteen of op papieren handdoeken omdat deze alle vlek slecht.
  • Als het gebied wordt gezwollen of rood en malser, is het waarschijnlijk besmet. Zorg ervoor dat een arts ziet.