Hoe om te weten wanneer uw schijf gescheurd

Hoe om te weten wanneer uw schijf gescheurd

Een gescheurde schijf, ook wel een hernia of hernia, is een aandoening waarbij een spinale schijf uitstulpingen, verliest elasticiteit of openbreekt. Lichamelijke klachten zijn verkregen met een gescheurde schijf, en sommige mensen kunnen pijn toe te schrijven aan een andere aandoening. Echter, het kennen van de specifieke symptomen van een gescheurde schijf kan helpen dit probleem te onderscheiden van soortgelijke medische aandoeningen.

Instructies

•  Voel intense pijn in verschillende gebieden van het lichaam, afhankelijk van de locatie van de hernia of gescheurde schijf. Symptomen met betrekking tot een gescheurde schijf in de onderrug onder ondraaglijke pijn in de billen, dijen en benen: Overwegende dat een gescheurde schijf in de nek veroorzaakt een sterke pijn in de arm en schouders. Volgens de Mayo Clinic, bewegingen veroorzaakt door niezen en hoesten kan pijn veroorzaken.

•  Kennisgeving gevoelloosheid in specifieke gebieden van het lichaam. Omdat een breekplaat zenuwfunctie kan beïnvloeden, gevoelloosheid en tintelen gebruikelijk bij dit soort aandoening.

•  Detect spierzwakte. Gestoorde zenuwfunctie kan spierzwakte veroorzaken, en met zwakte, grijpen items, traplopen of heffen kan een uitdaging blijken.

•  Ontwikkel verminderde darmen en blaas functie. Omdat een gescheurde schijf effecten zenuwen en spieren, het handhaven van de controle over de stoelgang en de blaas kan moeilijk blijken.

•  Plan een imaging-test met uw arts. Artsen kunnen een gescheurde schijf diagnosticeren na het uitvoeren van een x-ray, cat-scan of MRI van de getroffen gebieden. Afhankelijk van de resultaten van een imaging-test, kan uw arts een zenuw test voor overtuigende resultaten te plannen.