Hoe om te weten wanneer u het nodig Dental Braces

Met ingang van november 2009, ongeveer 3 miljoen Noord-Amerikaanse tieners rapporteren dragen bretels, en steeds grotere aantallen volwassenen deze dagen zijn terug te keren naar de orthodontist. Jijzelf kan worden beschouwd als een kandidaat voor bretels maakt niet uit wat uw leeftijd, maar het kan moeilijk zijn om te beoordelen of u deze orthodontie nodig hebben zonder de hulp van een tandarts of orthodontist zijn. U kunt echter uw eigen persoonlijke behoefte aan braces bepalen en vinden van de beste oplossing voor uw gebit.

Instructies

•  Begin met het kijken in de spiegel om te controleren of u wel of niet een aantal van de belangrijkste kenmerken van een orthodontische patiënt. Deze omvatten krom of overvolle tanden, de bovenste tanden die te ver naar buiten uit te breiden of onderste tanden die te ver naar achteren in de mond geduwd. U kunt zelfs merken dat je kaak pijn, tandbederf, of problemen articuleren of kauwen voedsel als gevolg van uw tanden, die allemaal kon je een uitstekende kandidaat voor bretels.

•  Maak een afspraak met uw tandarts om de mogelijkheid van het krijgen van een beugel te bespreken, en vragen om een doorverwijzing naar een gecertificeerde orthodontische specialist in uw omgeving als hij denkt dat je zou een kandidaat voor bretels zijn.

•  Boek een afspraak met de genoemde orthodontist, en ondergaan een screening test om te zien of je een beugel nodig hebt. Dit examen moet testen of u een aandoening genaamd malocclusie, ook wel bekend als "slechte beet." Mensen met deze aandoening hebben vaak één of meer van de in de eerste stap beschreven aspecten. Als u last heeft van een aandoening die een aanzienlijk risico vormen voor uw algehele tandheelkundige gezondheid dat kan worden verholpen door een beugel vormt, zal de orthodontist waarschijnlijk suggereren dat je ze krijgt.

Hints

  • Terwijl esthetische overwegingen zijn vaak een belangrijke motivatie voor het krijgen van braces, ontevredenheid over de manier waarop uw mond ziet, betekent niet noodzakelijk je een beugel nodig hebt. Uw tandarts en orthodontist kan bepalen of u deze cursus van de behandeling op basis van uw tandheelkundige gezondheid nodig.
  • Weersta de verleiding om te voorkomen dat het zien van een tandarts over braces, omdat je bang bent ze kunnen pijn doen of zullen lelijke verschijnen. Deze dagen, zijn er een aantal van-tanden rechttrekken opties, met inbegrip van duidelijke of meer discreet bretels. Houd in gedachten dat het beste is om een ​​beugel te krijgen voor uw tandheelkundige gezondheid lijdt de gevolgen.