Hoe om te weten wanneer een tatoeage niet rechts is genezen

Hoe om te weten wanneer een tatoeage niet rechts is genezen

Een tatoeage omvat injecteren pigmenten in de bovenste laag van de huid met scherpe naalden. Omdat deze gaatjes doorboren de huid, de huid bloedingen in responsie en moet genezen. Door het volgen van de nazorg advies van uw tattoo professional, kunt u helpen om ervoor te zorgen dat je tattoo geneest goed. Bekijk een tatoeage zorgvuldig om te weten wanneer een tatoeage niet goed genezen is, op zoek naar medische hulp indien nodig.

Instructies

•  Let op het genezingsproces te zorgen dat het volgende algemene verwachtingen. Normaliter moet een tatoeage korsten op en de korst moet afbladderen ongeveer een tot twee weken na de procedure.

•  Controleer de tattoo dagelijks op tekenen van infectie. Als u merkt dat zwelling, roodheid, warmte op de huid, drainage en pijn, kan de tatoeage worden ontwikkelen van een infectie. Bel uw tatoeage professioneel advies en overwegen het zien van een arts.

•  Controleer de tattoo voor andere problemen die zich kunnen voordoen. Hobbels te ontwikkelen onder het huidoppervlak (granulomen of lichenoids), zweren, peeling, opgevoed en gezwollen keloidlittekens en zwelling van de tatoeage site kan een reactie of een probleem met de tattoo aan te geven.

•  Zie een arts als u een probleem met een tatoeage merken. Kwesties, zoals vertraagde overgevoeligheid voor de tatoeage kleurstof, kan zelfs jaren na het hebben van een tatoeage. Rode tattoo kleurstof kan vooral problematisch. Sommige reacties kunnen tatoeage verwijderen nodig om het probleem op te lossen.

Hints

  • Een arts kan steroïden te injecteren om een ​​allergische reactie op tatoeage kleurstof te behandelen. Bovendien kunnen antihistaminica en anti-jeuk lotions symptomen verbeteren.
  • Houd getatoeëerde gebieden van blootstelling aan de zon. Toepassing zonnebrandcrème om bijwerkingen bij de getatoeëerde gebied te voorkomen.