Hoe om te weten als u Maal Uw Tanden at Night

Hoe om te weten als u Maal Uw Tanden at Night

Terwijl je in een diepe slaap bent, je bent helemaal niet bewust van wat je lichaam doet. Bruxisme, ook wel bekend als tandenknarsen, heeft invloed op zowel de ene doet het slijpen evenals hun partner. Tijdens de slaap, iemand die getroffen zijn door deze wet gewoonlijk maalt of raspt hun tanden op elkaar, zodat het schade aan de mond veroorzaakt. Tandenknarsen kan zeer luid zijn en wakker worden van de dader evenals iedereen het delen van een bed of kamer. Het identificeren van dat u uw tanden te slijpen is de eerste stap om het verkrijgen van een passende behandeling.

Instructies

•  Vraag uw partner of huisgenoot. Als er iemand is die een bed of kamer deelt met u, ze hebben waarschijnlijk gehoord dat je maal je tanden terwijl je slaapt. Hoewel niet altijd het geval is, kan het zeer luid.

•  Neem een nacht slaap. Het opzetten van een camera of audio-opname-apparaat om uw slaap te nemen voor een hele nacht. Speel de band, snel doorsturen van elke 10 minuten of zo, voor jezelf slijpen uw tanden te luisteren.

•  Controleer uw tanden in een spiegel voor visuele tekenen van schade. Chronische slijpmachines zal tanden die eruit versleten of beschadigd zijn. Er kunnen streepjes aan de binnenkant van je wangen of tong.

•  Noteer alle fysiologische nood. Hoofdpijn, kaak pijn, tanden gevoeligheid en oorpijn zijn allemaal mogelijke tekenen dat je slijpen uw tanden.

•  Bezoek uw tandarts en vraag haar om je mond te onderzoeken en op zoek naar tekenen die je hebt slijpen uw tanden. Ze zijn professionals en kunnen vertellen uit ervaring wat afgeslepen tanden als gevolg van slijpen eruit zal zijn.

Hints

  • Slijpen uw tanden kunnen het gevolg zijn van psychische klachten, zoals angst, evenals fysieke onvolkomenheden in je kaaklijn zijn.