Hoe om te weten als je volwassen ADD of ADHD

Hoe om te weten als je volwassen ADD of ADHD

Veel mensen hebben een stereotype beeld van wat iemand met Attention Deficit Disorder (ADD) eruit ziet: hyperactief, luid, impulsief, te veel energie-overall, all over the place. ADD en ADHD is niet alleen een jeugd stoornis als de symptomen van erger worden in de volwassenheid. Bovendien, veel volwassen Voer volwassenheid zonder juiste diagnose of behandeling. Volwassenen met ADD of ADHD strijd met het hanteren van dag tot dag de druk, zoals stressoren toenemen met de leeftijd. Hier zijn enkele tekenen van Adult ADD of ADHD.

Instructies

•  Veel kinderen opgroeien tot volwassenen met ADD of ADHD. De problemen blijven met het kind in de volwassenheid. ADD en ADHD hoeft niet per se weg te gaan, alsof de persoon ontgroeide de aandoening. Daarnaast zijn veel volwassenen niet gediagnosticeerd of behandeld voor deze aandoening.

•  volwassenen met ADD / ADHD dagelijks worstelen met zelfregulering, die bestaat uit: aandacht, impulsen, beheren praten elke actie, en emoties.

•  Als je problemen hebt: geconcentreerd te blijven, krijgen of verblijven georganiseerd, te beginnen en het invullen van uw werk of een taak, obsessief denken, angst, depressie, dwangmatig gedrag, het beheer van de tijd, het beheer van geld, en moeite met het onthouden of de voltooiing van de dingen in het je dagelijks leven, dan mag je volwassen ADD of ADHD hebben.

•  Bovendien, als een volwassene je kan zien moeite beheren in 1 of meer van uw leven gebieden: werk, huis, familie, relaties, gezondheid en financiën. U kunt zelfs moeilijk te zien in het beheer op alle gebieden.

•  Adult ADD of ADHD kan ook tekenen van verslaving, zoals: gokken, drinken, drugs, seks, internet een paar te noemen.

•  Veel volwassenen zijn gediagnosticeerd met angststoornissen, stemmingsstoornissen, zoals depressie of bipolaire stoornissen.

•  Als u denkt dat u volwassen ADD of ADHD hebben, zie professionele hulp. Sprekend aan een psychiater kan helpen het probleem te diagnosticeren. Daarnaast is er medicatie die kan helpen. Als een psychiater schrijft medicatie nemen zoals voorgeschreven. Niet zonder overleg met die van huisarts veranderen.

•  U kunt ook een therapeut om u te helpen manieren om je leven te delen beter te beheren vast te stellen. Vergeet niet dat je verdient om gelukkig te voelen en te genieten van het leven. Je kunt blij zijn met de juiste hulp.

Hints

  • op zoek naar professionele hulp kan een grote stap in het beter te voelen zijn