Hoe om te weten als je hebt Je Schouder snuifstand

Hoe om te weten als je hebt Je Schouder snuifstand

Een schouder hyperextensie is ook bekend als een schouder dislocatie. Of opperarmbeen - - wanneer je je schouder, de bovenarm bot hyperextensie is geworden uit de kom van de bal-en-socket gewricht van de schouder die bekend staat als het glenoid. Een val op een verlengde arm, trauma, zoals een auto-ongeluk of een directe botsing in de sport kan leiden tot schouder hyperextensie. Deze aandoening is pijnlijk en vereist onmiddellijke medische aandacht.

Instructies

•  Controleer op symptomen. Bent u waarschijnlijk pijn, zwelling, blauwe plekken en een doof gevoel als je je schouder hebben ontwricht. U kunt ook last hebben van spierspasmen.

•  Kijk in de spiegel. Onderzoek uw schouder op tekenen van een visuele misvorming. Uw aangedane arm lijken langer dan de andere arm zijn, of de schouder los lijken te zijn.

•  Ga naar een arts of eerste hulp zo snel mogelijk. Een arts zal een medische anamnese af te nemen, te informeren over hoe je jezelf verwond en u onderzoeken. Een lichamelijk onderzoek samen met X-stralen zullen waarschijnlijk optreden. Op dit punt, zal uw arts de juiste behandeling plan voor u te bepalen. Een arts zal meestal verminderen - of terug te plaatsen - je schouder gewricht. Ernstige pijn zal kort daarna afnemen.

Hints

  • Onbehandeld, kan schouder hyperextensie permanente schade aan de pezen en zenuwen van je schouder en bovenarm veroorzaken.