Hoe om te weten als je een goede therapeut

Therapeuten kunnen zowel artsen of graden gecertificeerde zorgverleners master's die zorgen voor geestelijke begeleiding aan patiënten. Psychiaters kunnen ook deze diensten, maar zij over het algemeen omgaan met de medische spectrum van psychische aandoeningen.

Instructies

•  Vraag de therapeut je ziet wat haar geloofsbrieven zijn. Elke staat heeft een certificeringsproces. Om de therapie te bieden, moet een persoon een master's degree in een gecertificeerde veld te hebben en slagen voor een examen. Psychologie aan een master-niveau niet certificeren men naar een therapeut te zijn, maar een graad in gebieden als geestelijke begeleiding te doen. Een persoon zou kunnen hun diploma hebben, maar niet de staat licentie examens voorbij. Gebrek aan certificering vertelt je meteen dat je nodig hebt om contact op een andere therapeut.

•  Verwachten dat de therapeut om geheimhouding te houden. Het enige wat ze mogen los is informatie die je gaat om jezelf of anderen te schaden. Anderszins, tenzij opgelegd door een rechter, moet de therapeut alle gesprekken vertrouwelijk te houden. Als om wat voor reden dan ook, je hebt geleerd dat je therapeut gedeeld uw informatie delen met iemand anders, is het tijd om contact met een andere therapeut.

•  Kijk voor een niveau van vertrouwen tussen u en de therapeut. Dit is een persoon aan wie u zal vertellen een aantal zeer prive dingen. Vertrouwen is een ingewikkelde kwestie, maar als je niet comfortabel vertellen van uw therapeut benodigde informatie krijgt, wil je misschien proberen om een ​​andere therapeut te vinden.

•  Ontwikkel verstandhouding met de therapeut. Met verstandhouding, er is een geven en nemen in relaties en gesprekken tussen de therapeut en de patiënt. Zij moeten zich concentreren op u en uw problemen, delen wanneer dat nodig is, niet concentreren het gesprek op zichzelf, en luister aandachtig. Als goede verstandhouding of een professionele werkrelatie wordt gevormd, zal je in staat zijn om betere resultaten te ontvangen van uw therapie. Onder geen enkele omstandigheid, moet je niet te worden vernederd, mishandeld of bedreigd. Dit zijn tekenen dat niet alleen heb je een slechte therapeut, maar een therapeut die u in uw staat of land om certificering boards kunnen melden.

•  Kijk voor vooruitgang in uw therapie doelen. Iedereen komt met een therapeut om verschillende redenen en met verschillende thema's. Als je open en eerlijk zijn en je therapeut hebben verteld wat je wilt werken, maar dingen blijven hetzelfde, je bent niet vooruitgang te boeken met de therapie. U moet de therapeut hoe zij uw vooruitgang te vragen. Je mag niet een verbetering zien of voelen uw vragen of opmerkingen zijn beantwoord, maar de therapeut in staat zijn om specifieke details te geven. Als je dit niet gebeurt voelt, kunt u met de verkeerde therapeut.