Hoe om te verliezen een pond per dag met een dieet

Hoe om te verliezen een pond per dag met een dieet

Gewichtsverlies op lange termijn vereist dat u uw levensstijl te veranderen door het veranderen van uw dieet en het verhogen van uw oefening. Als je gewicht wilt verliezen en het weg te houden, kunt u verwachten om ongeveer een tot twee pond per week te verliezen. Als u probeert om gewicht te verliezen voor een op handen zijnde speciale gelegenheid, zoals een bruiloft of een reünie, echter is het mogelijk om veel sneller gewicht te verliezen. Deze soorten doelen kunnen grote motivators, maar je moet ervoor zorgen dat je jezelf niet verhongeren.

Instructies

•  Eet minstens 1.050 en 1.200 calorieën per dag. Volgens Dr Michael Dansinger, dit is het minimum wat je kunt eten zonder dat je lichaam in honger-modus te gaan. Als u probeert om minder dan dit te eten, zal je eigenlijk truc je lichaam in het opslaan van meer vet omdat je lichaam reageert op de hongersnood en het behoud van calorieën om je in leven te houden.

•  Voer een uur van cardiovasculaire oefening per dag. Cardiovasculaire training verbrandt calorieën snel en zal ook helpen aan te scherpen en stevig je spieren. Onder normale omstandigheden moet u uw lichaam dagen afgeven om te herstellen van uw oefening routine. Als u een specifieke gebeurtenis heb je probeert om gewicht voor, echter, kunt u uw oefening te verhogen, zonder het doen van uw lichaam schade te verliezen.

•  Verminder je inname van natrium en zetmeel. Dit zal uw vloeistoffen en het vasthouden van vocht of een opgeblazen gevoel te verminderen. Het wegwerken van natrium uit je dieet kan ertoe leiden dat u verliezen tot £ 5 als u uw dieet te beginnen. Dit waterverlies is perfect voor lijners proberen om een ​​nauwe doel te bereiken.

•  Eet vers fruit, groenten, eiwitten, soja producten, kipfilet, vis, schaaldieren, magere zuivel en 95 procent mager vlees. Het wegwerken van suikers, zetmeel en dierlijke vetten uit je dieet, maar het bijhouden van het eiwit zal toestaan ​​om vet terwijl niet brandende spieren verbranden, volgens Dr Dawn Jackson Blatner.

•  Drink acht glazen water per dag. Je nodig hebt om gehydrateerd te blijven en het drinken van veel water zal voorkomen dat u verwarren dorst naar honger.

•  Gooi al je ongezond voedsel. Dit zal voorkomen dat u wordt verleid om uw dieet te breken. U kunt ook opschrijven alles wat je eet, wat kan zorgen dat u zich meer verantwoordelijk voor uw dieet.

•  Knabbel op venkelzaad, gember, peterselie, pepermunt, ananas en yoghurt met honing. Volgens Dr Blatner, zal deze voedingsmiddelen voelt u zich minder opgeblazen en zal uw maag kijken kleiner, zelfs als je eigenlijk niet verliezen zo veel gewicht als je hoopte.

Hints

  • Vraag uw arts voordat u begint met een dieet.