Hoe om te Vergelijken Zorgverzekeringen Kosten

Hoe om te Vergelijken Zorgverzekeringen Kosten

Ziektekostenverzekering is een grote uitgave voor gezinnen die dekking te dragen. Zelfs voor mensen die voordelen voor de gezondheid te ontvangen van een werkgever, de hoge kosten vereist een zorgvuldige keuze van de plannen en de dekking. Veel opties zijn beschikbaar, maar niemand formule is ideaal voor iedereen. Bij het vergelijken van de gezondheid van de plannen, moet u overwegen vele factoren, zoals de dekking bedragen en de keuze van artsen. Deze factoren kunnen een grote impact hebben op hoeveel een plan voor de gezondheid kan kosten hebben.

Instructies

•  Lees over en het onderzoek van de verschillende plannen voor de gezondheid voor u beschikbaar via uw werkgever. Terwijl sommige werkgevers bieden slechts een type van plan, vele bieden meerdere soorten. Afdeling van je werkgever human resources in staat zijn om u te helpen kiezen voor een plan met de meest redelijke kosten. Als uw werkgever een passend plan niet biedt, of u zelfstandige, dan zul je moeten kiezen uit particuliere verzekeraars. De opties hier verschillen per staat, variërend van slechts één of twee beschikbare plannen te veel plannen uit verschillende verzekeraars. Overweeg high-aftrekbare plannen op te nemen in uw vergelijking ook. Deze plannen hebben meestal een eigen risico van meer dan $ 2250 en dragen aanzienlijk lagere premies.

•  Bereken uw bijdrage voor een van het plan opties die u wenst te vergelijken. Als u in dienst, dat is het deel dat u betaalt voor de dekking. Als u op zoek bent naar een individueel plan, wordt u, rekening houdend met het totale bedrag van de premie te vergelijken. Overwegen als de premie kan worden betaald vóór belastingen, die het bedrag van de premie kan verminderen.

•  Vergelijk uw aanvullende out of pocket kosten van de verschillende plannen. Een gemeenschappelijke out of pocket kosten is aftrekbaar. Dit is het bedrag dat u zelf moet betalen voordat de verzekering begint het betalen van eventuele kosten. Co-betaalt zijn een andere rekening. Dit is meestal een vast bedrag dat je betaalt voor bepaalde diensten. Een plan kan rekenen $ 20 per consult arts als een co-pay. Voorschrijven van geneesmiddelen dekking is een ander gebied dat gewoonlijk heeft een co-pay.

•  Noteer de plannen die u overweegt over de bovenkant van een wettelijke pad van papier. Aan de kant van die pad, noteert u de variabelen met elk plan. Vul in het centrum net met de antwoorden voor elk plan. Deze factsheet zal uw bron zijn als je de verschillende opties en de kosten van elke vergelijken. Vergelijk verschillende scenario's en zien wat elk plan zou betalen in dat geval. In het geval van een hoog-aftrekbare plan, moet u de vermindering van de premie met het extra bedrag dat je moet betalen als je een gezondheidszorg kosten in evenwicht te brengen. Beslis zelf hoeveel risico u bereid bent te accepteren.

Hints

  • Overweeg het gebruik van een flexibele uitgaven account als uw werkgever biedt een. Hierdoor kunt u gereserveerd geld voor belastingen die u kunt gebruiken om de gezondheidszorg gerelateerde kosten, zoals eigen risico en betaal co-betaalt. Als u kiest voor een hoog eigen plan, overweeg dan het gebruik van een gezondheidszorg spaarrekening te sparen voor uitgaven voor gezondheidszorg op een fiscaal uitgestelde basis.
  • Als u het wijzigen van de gezondheidszorg dekking, laat niet één beleid verstrijken voordat de andere ingaat. Als u niet beschikt over een continue ziektekostenverzekering dekking voor ten minste 18 maanden, kan de verzekeraar reeds bestaande aandoeningen uit te sluiten voor een periode van tijd.