Hoe om te Vergelijken uitgebreide verzekering

Uitgebreide ziektekostenverzekering dekt alle ziekten en ongevallen, in tegenstelling tot beperkte beleid dat alleen specifieke ongevallen of ziekten. De meeste individuele en collectieve ziektekostenverzekering plannen worden uitgebreid beschouwd. Bij het vergelijken van verzekeringen, zal u wilt plannen ontwerpen te vergelijken, out-of-pocket kosten, provider netwerken, voordeel uitsluitingen, profiteren beperkingen en maandelijkse premies. U kunt ook om het even welke statistieken en informatie die door uw staat verzekering afdeling herzien om te helpen in uw besluitvorming.

Instructies

•  Maak een tabel in een spreadsheet of tekstverwerker om verschillende verzekeringen vergelijken. Noem één kolom "Insurance Company" en de andere kolommen "Plan Type," "Premium Bedrag", "co-assurantie," "Eigen risico's," "Provider Network en" Benefits. "

•  Ga naar de websites van de nationale en regionale verzekeraars om informatie over de plannen van het aanbod te bekijken. Ontwikkel uzelf over de verschillen tussen types van plan zoals preferred provider organisaties, gezondheid onderhoud organisaties en punt van de dienst plannen. Let op de aard van de plannen elke verzekeraar aanbiedingen en functies, zoals co-verzekering en aftrekbare bedragen voor elk plan.

•  Voltooi een provider zoeken op de website van elke vervoerder om na te gaan als uw arts is in hun provider netwerken. Zoek door provider naam en let op welke van uw providers zijn in het netwerk en welke niet. Dit kan een deal breaker voor u zijn bij het overwegen van de plannen. U kunt ook naar het kantoor van uw provider bellen om te vragen wat de verzekering plannen zij accepteert.

•  Bezoek websites zoals ehealthinsurance om offertes te verkrijgen en te vergelijken uitgebreide verzekering plannen. De gevraagde gegevens over jezelf, zoals leeftijd, geslacht, geboortedatum en uw postcode. De site zal de plannen beschikbaar zijn in uw regio weer te geven en maakt een eenvoudige vergelijking van het plan van soorten, risico en co-verzekering bedragen.

•  Bel de verzekeringsmaatschappijen om te informeren over de voordelen voor specifieke aandoeningen waarvoor u dekking nodig. Veel verzekeraars sluiten bepaalde aandoeningen en ziekten, alsmede reeds bestaande voorwaarden. Als het bedrijf wel op aandoeningen waarvoor u nodig diensten, vragen over beperkingen zoals dollar bedragen grenzen.

•  Ga naar de verzekering afdeling website van uw staat aan "rapport-kaarten" voor de gezondheid van de plannen die we in uw toestand te vinden. De staat kan de tevredenheid van consumenten resultaten, gegevens in de klacht en de accreditatie status van de verschillende plannen te verzamelen en ze in het document dat elk vergelijkt.

•  Bevolk uw tafel met de informatie die je hebt verzameld uit de verschillende websites en telefoontjes. Zet elke verzekering plan op een nieuwe rij van de tabel, zodat u een side-by-side vergelijking van alle van de uitgebreide verzekering plannen die u overweegt kunnen bekijken. Selecteer een paar plannen die voldoen aan uw eisen en direct online solliciteren of via een telefoon vertegenwoordiger.

Hints

  • U kunt ervoor kiezen om een ​​licentie gezondheidszorg verzekeringsagent gebruiken om u te helpen vergelijken uitgebreide ziektekostenverzekering. Agenten zullen plan opties en citaten onderzoeken en u adviseren over wat het beste kan passen bij uw behoeften.
  • Uw staat van dienst van de verzekering is een geweldige bron voor hulp bij het vergelijken van de plannen. Veel staten hebben de consumenten de middelen op hun websites en vertegenwoordigers die kunnen helpen verklaren uw zorgverzekering opties.