Hoe om te Vergelijken Nauwkeurigheid van Blood Sugar Monitors

Hoe om te Vergelijken Nauwkeurigheid van Blood Sugar Monitors

Bloedsuiker monitoren laten diabetici om hun bloedsuikerspiegel te controleren. Hoewel alle van de verschillende meters op de markt bieden dezelfde basisfunctie, elke monitor heeft verschillende functies die de consument moet overwegen bij het maken van een selectie. De belangrijkste overweging is echter nauwkeurigheid.

Online Onderzoek

U kunt het beste bij het vinden van een nauwkeurige meter is om online een aantal fundamentele onderzoek te doen. U krijgt veel informatie geven u een idee van wat bloedsuikermeter je moet kopen. U zult ook merken dat bloedglucosemeters zijn meestal vrij nauwkeurig en als ze niet, het is waarschijnlijk het gevolg van verkeerd gebruik.

Controletest

Om de nauwkeurigheid van uw bloedglucosemeter testen, kunt u een speciale vloeistof controle-oplossing met een nauwkeurigheid test uit te voeren aan te schaffen. Soms is je meter zal komen met een test oplossing, maar ze kunnen ook worden gekocht bij uw lokale apotheek of drogist. De oplossing zal een verwachte notering dat het moet laten zien en als het gegeven te ver weg, is er mogelijk een probleem met de nauwkeurigheid van uw meter te hebben.

Lab Test Vergelijking

Veel diabetici brengen hun bloedglucose monitoren met hen wanneer zij de dokter te bezoeken. Veel patiënten ook voeren vaak een bloedtest voor het zien van de dokter. De meters die worden gebruikt in het kantoor van de arts zijn meestal geijkt op een dagelijkse basis om ervoor te zorgen dat ze geven een nauwkeurige lezing. U kunt een snelle bloedtest doen op uw eigen meter om het resultaat dat u krijgt van de dokter geijkte meter te vergelijken. Als de resultaten verschillen ook sterk, is het misschien tijd om een ​​nieuwe bloedsuiker-monitor te kopen.