Hoe om te Vergelijken Individuele Katastrofisch Health Insurance Plans

Hoe om te Vergelijken Individuele Katastrofisch Health Insurance Plans

Een manier om geld te besparen op uw zorgverzekering premies, en eventueel uw belastingen ook, is om een ​​hoog eigen plan voor de gezondheidszorg in plaats van een traditioneel één kiezen. Ook wel katastrofisch zorgverzekeringen worden hoge aftrekbare plannen ontworpen om dekking te bieden in het geval van een langdurige ziekte of een ernstig ongeval. In ruil voor lagere premies, de overdekte partij instemt met een hoog eigen risico, vaak maar liefst $ 5.000 of $ 10.000 betalen. Daarna aftrekbaar is voldaan, het plan kicks in en begint te betalen voor de kosten van de zorg.

Instructies

•  Verzamel zo veel van uw medische rekeningen en documenten als je kunt. Bij het winkelen voor een plan voor de gezondheidszorg, het helpt om uw jaarlijkse uitgaven voor gezondheidszorg kennen, met inbegrip van zowel uw out-of-pocket kosten en het bedrag dat uw huidige zorgverzekering betaald.

•  Maak een werkblad en gebruik deze om een lijst van de kosten in verband met elke katastrofisch ziektekostenverzekering plan. Maak een kolom voor de jaarlijkse premie kosten, het eigen risico, de copayments en eventuele extra out-of-pocket kosten die u onderworpen zijn. Ook een kolom met de jaarlijkse out-of-pocket maximum voor het plan. Volgens het Office of Personnel Management, dit is de beste manier om de werkelijke kosten van elk plan te vergelijken.

•  Vraag of het plan is HSA in aanmerking. Het kiezen van een katastrofisch gezondheidszorg dekking plan dat HSA in aanmerking komt kunt u geld bij te dragen in de spaarrekening een gezondheids-en aftrekken dat geld van uw inkomstenbelasting. Volgens het Office of Personnel Management, is het in uw voordeel om zo veel als je kunt bijdragen aan de HSA, zoals elke dollar die u bijdragen kunnen worden afgetrokken van uw belastingen.

•  Controleer de preventieve zorg voordelen van elk katastrofisch gezondheidszorg plan. In de meeste gevallen, de kosten van preventieve zorg is niet onderworpen aan de hoge aftrekbaar, maar het is belangrijk om te bepalen welke tests en procedures vallen en welke niet.

•  Contact met meerdere agenten die gespecialiseerd zijn in de individuele gezondheidszorg plannen. Een goede plek om te beginnen is de website van de National Association of Health Underwriters (zie Resource). Voer uw postcode voor een overzicht van NAHU gecertificeerde agenten zien in uw omgeving. Zorg ervoor dat u de vertegenwoordiger voorzien van uw lijst van prioriteiten, zoals ieders behoeften zijn verschillend. Je zou op zoek zijn naar een lage premie en bereid zijn op extra risico te nemen in ruil, of wilt u misschien uw risico te beperken door zo laag mogelijk houden van uw out-of-pocket kosten.