Hoe om te Vergelijken AARP Medicare Plannen

Hoe om te Vergelijken AARP Medicare Plannen

United Healthcare biedt AARP Medicare Advantage en aanvullende plannen. Medicare Advantage plannen, ook wel Medicare Part C, bieden uitgebreide voordelen zoals hospitalisatie, doktersbezoeken, ambulante diensten en meer, afhankelijk van het gekozen plan. AARP biedt verschillende Medicare plannen die dekking waar Medicare delen A en B stoppen bieden. U kunt de plannen online vergelijken op de AARP Medicare plannen website of contact opnemen met United Healthcare bij 800-850-6807 voor hulp via de telefoon.

Instructies

•  Vergelijk de verschillende soorten AARP Medicare Advantage plannen. Deze omvatten HMO, PPO, POS of PFFS. Evalueren van de grote verschillen tussen de soorten plannen om u te helpen beslissen. Bijvoorbeeld, een HMO vereist dat u een bepaald netwerk van providers te bezoeken, maar een PPO kunt u elke arts die u wilt, kunt u tegen een hogere kostprijs. Noteer welke verschillen je liever over anderen te plannen.

•  Denk aan uw voorgeschreven medicijn gebruik en evalueren als je dekking voor geneesmiddelen op recept nodig. Vergelijk dat van plan te integreren medicijnen dekking in hen en beoordeling plannen dekking bedragen. Gebruik het voorschrijven van geneesmiddelen opzoeken tool op de AARP Medicare Plannen website te schatten recepten kosten.

•  Analyseer mogelijke out-of-pocket kosten voor elke AARP Medicare plan. Vergelijk de premies - de kosten van het beleid - en eigen risico, copays en coinsurance voor elk plan. U kunt ook rekening houden met de kosten voor het voorschrijven van geneesmiddelen dekking. Meestal zijn de hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Denk na over hoe vaak je de dokter en die van plan zouden uw budget voldoen.

•  verzekeren dat uw huidige aanbieders deelnemen aan de AARP Medicare Advantage plannen. U kunt de provider search tool op de AARP Medicare gebruiken plannen website of bel AARP op 800-850-6807 om te informeren als uw artsen deelnemen. U kunt ook naar het kantoor van uw arts bellen om te controleren of ze deelnemen aan de plannen waarin u geïnteresseerd bent.

•  Bepaal of u wilt en kunt veroorloven een Medicare plan. Een Medicare plan zal dekken diensten zoals out-of-land gezondheidszorg en betalen voor co-assurantie en de extra kosten die Medicare Part A en B niet. U moet worden gedekt door Medicare A en B bij een Medicare plan voor aan te schaffen.