Hoe om te vechten tegen Verslaving

Hoe om te vechten tegen Verslaving

Verslaving is een medische aandoening van de hersenen gekenmerkt door chronische relapsing. De effecten van verslaving op de besluitvorming en het leren kunnen de vele moeilijkheden bij het overwinnen van het uit te leggen. Een levenslange verbintenis is essentieel in herstel op lange termijn en vereist consistente hard werken om gezonde keuzes te maken.

Instructies

•  Steek je hand uit voor ondersteuning. Onderzoek de vele groepen en organisaties die ondersteuning voor degenen die zich bezighouden met de bestrijding van verslaving te bieden. Overweeg counseling. Verken de mogelijkheid dat medicatie kan in orde.

•  Commit te veranderen. Maak een beslissing die een groot verlangen om te bestrijden en te weerstaan ​​verslaving weerspiegelt. Neem een ​​kritische inventarisatie van de dingen die moeten veranderen om de strijd tegen verslaving te ondersteunen.

•  Kijk voor kracht in het geloof. Bepaal een "hogere macht" in het leven, maar begrijpen dat het God niet nodig te zijn, maar eerder een liefdevolle geest die persoonlijk wordt gedefinieerd.

•  Neem de leiding en weer macht. Begrijp dat verandering kan een moeilijke en langzame vooruitgang, maar we erkennen het potentieel en de kracht om steeds verder te gaan.

•  Construct (of re-construct) een set van waarden te helpen bestrijden verslaving. Maak een lijst van wat het belangrijkste is in het leven en dan fashion statements aan de specifieke waarde te verklaren. Overweeg prestatie, gezondheid, verantwoordelijkheid om familie, zelfrespect, het bewustzijn en de gemeenschap als mogelijke waarden.

•  Breng wat tijd om in contact met gevoelens van verslaving bevroren. Denk na over emoties, reacties op verschillende situaties en de gevoelens die volgen. Verwacht om opnieuw te leren hoe om te gaan met gevoelens.

•  Onderzoek acupunctuur, die met succes gebruikt om verslaving te behandelen. Onderzoek het onderwerp en kijken naar de verschillende aanbiedingen in de gemeenschap. Maak een afspraak voor een bezoek met een acupuncturist.