Hoe om te vechten Motion Sickness

Hoe om te vechten Motion Sickness

Reisziekte is een chronische aandoening waarbij het getroffen individu voelt zich duizelig of misselijk tijdens het rijden in een auto of op pretparkritten, treinen, cruiseschepen of andere bewegende voertuigen. Zelfs sommige bewegingen kan beginnen reisziekte gevoelens. Geleden hebben aan reisziekte problemen voor meer dan 30 jaar, heb ik manieren waarop u kunt reisziekte te vechten en zelfs te doen activiteiten die u weer genieten gevonden.

Instructies

•  Probeer kruidenmiddelen in uw strijd om reisziekte te beëindigen. Dit zijn geen drugs, maar supplementen die het lichaam in te gaan verbeteren. U kan nodig zijn om de kruidenmiddelen duren tot een week van tevoren voor hen om effectief te zijn. Ze zijn nuttig om reisziekte te vechten omdat ze minimale bijwerkingen en geen slaperigheid veroorzaken. Tabletten of vloeistof zijn de meest voorkomende voor reisziekte. Er zijn koppelingen naar nuttige aanvullingen op dit artikel. Als u twijfelt, vraag uw zorgverzekeraar of winkel op een health food winkel.

•  Vermijd kijkt uit het raam voor langere tijd of staren naar telefoondraden tijdens het rijden in een auto. Dit alleen gevoelens van reisziekte kan verminderen. Fix je ogen op één locatie en niet bewegen. Probeer niet te rijden met degenen die verschuiving zijn stick, maar het schakelen uw reisziekte zal toenemen. Zitten op de achterbank als je kunt als u last heeft van reisziekte.

•  Sip gemberthee of plaats pure gehakte gemberwortel in je eten of drinken voordat u op reis om reisziekte te vechten. Dit kan helpen verlichten de symptomen van reisziekte, vooral misselijkheid. Ginger moet zijn van de wortel zelf, niet van een specerij verkocht in een pot om effectief tegen reisziekte aandoeningen zijn. U kunt ook proberen vloeibare gember extract.

•  Kauw op een mint blad vers of probeer essentiële olie mint drops voor de misselijkheid die reisziekte begeleidt. Doe dit zodra je begint te reisziekte uitgangspunt voelen.

•  Vermijd het eten van grote maaltijden, omdat dit kan brengen op reisziekte. In plaats daarvan eet crackers en zetmeel en kleinere maaltijden voordat u op reis of gaan op welke ritten uw reisziekte helpen. Als u zich duizelig voelt, houd de crackers bij de hand om iets in je maag te houden om reisziekte te voorkomen.

•  Draag reisziekte polsbandjes met magneten op elke pols. Deze zijn vaak gemaakt van katoen of nylon met een magneetje elke band. Het is belangrijk de bewegingsziekte polsband dragen in de juiste positie zoals aangegeven op de verpakking. Reisziekte polsbandjes kan gedragen worden de hele dag en zijn veilig voor het hele gezin.

•  Test de remedies om te zien hoe ze vechten reisziekte voordat u zich buiten waagt. Velen zijn niet goedgekeurd door de Food and Drug Administration om reisziekte te vechten. In het geval dat het bestrijdt reisziekte, probeer dan het verhogen van uw kruiden dosering iets, proberen verschillende activiteiten of een combinatie van behandelmethoden.

Hints

  • Vertel anderen u last heeft van reisziekte. Kunnen zij in staat om uw blootstelling te minimaliseren door het rijden op minder gebogen wegen en het vermijden van veelvuldige stoppen en starten.
  • Recepten en over-the-counter geneesmiddelen, zoals Dramamine kan bijwerkingen hebben en slaperigheid veroorzaken. Proberen te beperken of te vermijden indien mogelijk deze middelen.
  • Raadpleeg uw arts als u het nemen van elke vorm van medicatie voordat reisziekte remedies.
  • Volg de aanwijzingen op de fles of verpakking voorzichtig bij het nemen van een supplement.
  • GEEN vervanging voor medisch advies.