Hoe om te vechten Anti-gerelateerde vermoeidheid

Behandeling van de symptomen van allergieën kan moeilijk zijn, maar één van de moeilijkst te gaan met een vermindering van energie. Gevoel vermoeid van invloed kan zijn alertheid, focus en mentale helderheid. Basic dagelijkse taken kan langer duren en lijkt meer ingewikkeld of zelfs onmogelijk, vooral wanneer gemengd met het effect van allergieën.

Instructies

•  Investeer in een hypoallergene matras, matrashoes, kussens en kussenslopen. Het gebruik van een of al deze items de hoeveelheid allergenen in en op de oppervlakken te verminderen. Slaap kwaliteit en kwantiteit vaak lijdt als gevolg van allergieën, en het verbeteren van deze twee factoren kan helpen bij het bestrijden van allergie-gerelateerde vermoeidheid.

•  Evalueer over-the-counter-medicijnen met uw arts. Sommige medicijnen bevatten ingrediënten die niet stroken met een goede nachtrust. Overweeg het nemen van medicatie in de vroege ochtend, of over te schakelen naar een ander product voor het slapengaan.

•  Neem een multivitamine. Allergieën van het immuunsysteem om te reageren op stoffen die normaal onschadelijk. Uiteindelijk de voortdurende werking van het immuunsysteem leidt tot toegenomen vermoeidheid. Het nemen van een multivitamine kan helpen de algemene gezondheid van het lichaam en het immuunsysteem.

•  Verlaag sinus congestie veroorzaakt door allergieën. Afhankelijk van het individu, het vermijden piek allergeen tijden, oorzaken van allergieën, het nemen van over-the-counter of op recept medicatie, en het gebruik van een luchtreiniger kan zijn opties te overwegen.

•  Neem een 15- tot 20-minuten dutje. Omdat slaap meestal wordt verstoord voor de meeste mensen met een allergie, kan een dutje de beste manier voor het lichaam op een natuurlijke manier op te laden zijn.

•  Gebruik aromatherapie geuren om energie te verhogen. Geuren met pittige ondertoon, citrus, of pepermunt kan natuurlijk helpen om de lichamen energie-niveau.